Angelina Jolie îi sugerează lui Brad Pitt să-şi facă lifting

Angelina Jolie este de părere că bărbatul cu care creşte şase copii are nevoie de o operaţie estetică la faţă deoarece nu mai e atât de frumos precum era odată.

Chiar şi vedetele de la Hollywood îmbătrânesc! Se pare că Brad Pitt are faţa brăzdată de riduri ceea ce nu prea e pe gustul Angelinei Jolie.

Actriţa îi sugerează să apeleze la un chirurg pentru a-şi recăpăta frumuseţea de odinioară.

"Angelina i-a spus lui Brad că arată mizerabil şi că trebuie să facă ceva în acest sens dacă vrea să se mai simtă atrasă de el", a declarat o sursă pentru National Enquirer.

"Adevărul este că Brad a devenit o umbră palidă a ceea ce era mai demult."

Pentru a-şi ascunde faţa plină de cute, actorul şi-a lăsat vestita barbă."Angelina a încercat să fie înţelegătoare şi la început nu a zis nimic pentru că se temea să nu-i rănească sentimentele", spune sursa.

Actriţa le-a mărturisit prietenilor că pe zi ce trece îl găseşte din ce în ce mai respingător şi că a ajuns să-l vadă mai mult ca un prieten sau un frate, decât ca pe un partener.

"Angelina i-a spus lui Brad că nu mai e acel bărbat chipeş de care s-a îndrăgostit şi că trebuie să facă ceva în acest sens. Lui Pitt nu-i venea să creadă ce a auzit, dar, după ce s-a calmat, a jurat că va lua atitudine. El a spus că-şi va face un lifting facial pentru a-şi salva relaţia. O iubeşte foarte mult pe Angelina şi nu suportă ideea că aceasta nu se mai simte atrasă de el".

Citeşte şi:

Angelina Jolie şi Brad Pitt, pribegi prin lume

Angelina Jolie şi Brad Pitt au închiriat o insulă de Paşti

Brad Pitt şi Angelina Jolie, în vizită în Bosnia

Mărturia şocantă al unui bodyguard: «Angelina Jolie e nebună de legat»

Angelina Jolie îşi împarte rar patul cu Brad Pitt

Johnny Depp a făcut-o pe Angelina să bea din nou

Angelina şi Banderas, flirt prin sms

Angelina surprinsă cu fiica sa la Veneţia - VIDEO


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1