Angelina Jolie, din nou mândră de simbolul care o leagă de Brad Pitt

angelina_2.jpg

angelina jolie
Angelina Jolie le-a arătat tuturor simbolul care o leagă de Brad Pitt
Foto: Splash News

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vestea că Angelina Jolie (42 de ani) și Brad Pitt s-au împăcat a stârnit un val de reacții în mediul online, pe întreg mapamondul. Momentan, actrița este preocupată de lansarea filmului pe care l-a regizat în Cambodgia, dar nu ratează ocazia de a arăta subtil că viața sa sentimentală revine pe făgașul normal.

Angelina Jolie a participat la premiera filmului „First They Killed My Father”, la New York, iar starea sa interioară de bine i se citește pe chip. Celebra actriță a strălucit pe covorul roșu, unde a purtat o rochie cu spatele complet descoperit, care i-a pus în evidență tatuajul care simbolizează legătura ei cu Brad Pitt., după cum precizează The Sun.

angelina_1.jpg

angelina jolie
Angelina Jolie, la premiera filmului "First They Killed My Father", la New York
Foto: Splash News

 Chiar dacă nu a oferit detalii despre felul cum evoluează relația ei cu Brad Pitt, actrița este vizibil mai fericită după ce amândoi au decis să ia totul de la început, treptat. În perioada care a urmat despărțirii de Brad Pitt, actrița nu a mai purtat în public ținute care să-i evidențieze simbolurile tatuate pe spate, dar la premiera filmului de la New York, Angelina a părut complet schimbată. Pare să fi lăsat în urmă neînțelegerile și frământările și le-a arătat tuturor că încă n-a renunțat la legătura cu cel cu care are o relație de 12 ani.

angelina_4.jpg

angelina jolie
A purtat o rochie care i-a pus în evidență tatuajul de pe spate
Foto: Splash News

Cei doi și-au făcut același tatuaj tot în Thailanda, chiar anul trecut și a fost menit să le întărească legătura spirituală.

angelina_3.jpg

angelina jolie
Tatuajul a fost făcut în Thailanda și simbolizează legătura ei spirituală cu Brad Pitt
Foto: Splash News

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5