Angelina ia 425 de milioane $ dacă Brad o înşală

angelina-brad-pitt.jpg

Angelina Jolie l-a obligat pe Brad Pitt să accepte condiţiile ei înainte de nuntă
Fotoi: Guliver/ Splashnews
Citeste tot despre: 

Nu s-au căsătorit până nu au ajuns la o înţelegere privitoare la avere. În caz că Brad o va înşela pe Angelina, după divorţ ea va rămâne cu toţi banii. De asemenea, ei îi vor rămâne şi toţi copiii.

A durat aproape zece ani până ce s-au luat, fiindcă amândoi au ţinut să semneze un contract prenupţial strict. Împreună cu avocaţii personali, Angelina Jolie (39 de ani) şi Brad Pitt (50 de ani) au negociat la sânge ce se va întâmpla cu averea comună de 425 de milioane de dolari, în caz de divorţ, şi ce se va întâmpla cu copiii.

La momentul căsătoriei, Brad avea 240 de milioane de dolari, iar Angelina 185 de milioane de dolari. Averile lor au crescut mult în ultima vreme, deoarece actorul a primit 13 milioane de dolari pentru a promova un cazinou din Macao şi a obţinut bani frumoşi din afacerile din Spania, iar amândoi însurăţeii au primit mulţi bani pentru a face reclamă turismului din Malta, unde filmează un nou film. Contractul prenupţial prevede că, după căsătorie, tot ce vor câştiga amândoi actorii se va pune într-un fond comun care în cele din urmă va fi împărţit între cei şase copii ai lor, Maddox (13 ani), Pax  (10 ani) Zahara (9 ani), Shiloh (8 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (6 ani).

Loading...

Citește și