Anastacia este grav bolnavă

Anastacia (45 de ani) a susţinut în 2009 un concert la Bucureşti

Anastacia (45 de ani) a susţinut în 2009 un concert la Bucureşti
FOTO: CLICK!
Citeste tot despre: 

Anastacia a învins cancerul de două ori! Însă, o altă maladie o va ţine pe cântăreaţa americană de 45 de ani departe de scenă câteva săptămâni bune. Diva blondă şi-a anulat turneul european din cauza unei cumplite hernii.

Solista, care are o avere de 275 de milioane de dolari, şi-a anunţat fanii din Franţa şi Germania că e nevoită să-şi anuleze toate concertele. Artista a mărturisit de pe patul de spital că e foarte bolnavă şi îşi va reveni doar cu ajutorul odihnei.

Anul trecut, Anastacia a suferit o dublă de mastectomie pentru a se vindeca de cancerul la sân. Prima oară, ea a fost diagnosticată cu această afecţiune în anul 2003.

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa de 41 de ani, care s-a despărţit de soţul ei, după un mariaj de trei ani, mărturiseşte că adoră copiii. Mai ales pe finii ei.

  • „M-am vindecat de cancer pentru totdeauna!”, aşa suna anunţul emoţionant făcut de artistă pe pagina ei de Internet. Anastacia a dispărut de pe scenă în luna ianuarie după ce a fost diagnosticată a doua oară cu o formă de cancer la sân.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1