Ameninţări cu atacuri teroriste în SUA din cauza filmului "The Interview"

the-interview-seth-rogen-james-franco.jpg

james franco seth rogen the interview
Seth Rogen şi James Franco, într-o scenă din filmul "The Interview". Cei doi au anulat toate apariţiile publice
Foto: Variety.com

Gruparea care a spart conturile companiei Sony a ameninţat cinematografele care dau filmul "The Interview" cu atacuri similare cu cel de la 11 septembrie 2001.

Hackerii cunoscuţi sunt numele de "Guardians of Peace" au publicat un mesaj în care spun că cinematografele în care rulează comedia "The Interview" sunt în pericol, conform Variery.com. 

Filmul, cu James Franco şi Seth Rogen, urmăreşte doi jurnalişti care se duc în Coreea de Nord pentru a-l asasina pe liderul Kim Jong-un.  Oficialii nord-coreeni şi-au exprimat nemulţumirea faţă de subiectul peliculei.

"Lumea se va teme. Ţinteţi minte 11 septembrie 2001. Vă recomandăm să nu fiţi în apropierea acestor locuri. Dacă staţi lângă cinematografe, e bine să vă mutaţi. Ce va veni e rezultatul lăcomiei Sony Pictures Entertaiment", a fost mesajul grupării de hackeri. 

Mai mult, oamenii care merg la premiera filmului au fost ameninţaţi cu moartea. 

James Franco şi Seth Rogen au anulat deja toate apariţiile în media pentru promovarea peliculei. Ei au apărut săptămâna trecută la premiera din Los Angeles, dar nu au dat interviuri. 

Premiera filmul din New York a fost deja anulată, iar mai multe cinematografe au anunţat că nu vor rula filmul, care ar fi trebuit să iasă pe 25 decembrie. Sony le-a dat dreptul cinematografelor să decidă ele singură dacă vor să proiecteze sau nu filmul. 

Gruparea de hackeri a publicat, în ultimele săptămâni, o serie de mesaje în care dezvăluie bugete ale unor filme, salarii ale mai multor actori, dar şi mailuri între şefii Sony şi diverşi producători, regizori şi actori. Coreea de Nord a negat implicarea în atacurile informatice, dar i-a lăudat pe hackeri pentru iniţiativa lor.

Iată trailerul filmul "The Interview", care i-a înfuriat pe nord-coreeni, dar şi pe hackeri

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1