Alertă sexy la Cannes! Ce vedetă a afișat acest posterior ”păcătos”

nabilla_benattia_hepta_3596350.jpg

nabilla benattia
Nabilla Benattia, cel mai sexy posterior de la Cannes
foto: Hepta

Kim Kardashian a Franței a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes. Nabilla Benattia (26 de ani), vedetă de reality show-uri, a defilat într-o rochie de sirenă, cu spatele gol, decupată până la nivelul fundului bombat.

Nu degeaba Nabilla este supranumită Kim Kardashian a Franței. Vedeta și-a onorat supranumele pe covorul roșu de la Cannes.

Sexoasa șatenă a purtat o rochie cu spatele gol, foarte decupată, lăsând la vedere, strategic, tatuajul de la nivelul noadei. Un simbol deloc ortodox, având în vedere poziționarea.

nabilla benattiaZoom
Nabilla Benattia este supranumită Kim Kardashian a Franței
foto: Hepta

 

Partenerul ei, Thomas Vergara, a avut și el grijă să conducă atenția fotografilor către detaliul fierbinte al ținutei Nabillei.

nabilla benattiaZoom
Thomas Vergara, partenerul Nabillei, tandru pe covorul roșu
foto: Getty Images
loading...
Loading...

Citește și

  • sani goi

    Festivalul de Film de la Cannes chiar oferă scena pe care femeile se simt inspirate să spargă tabuurile. La proiecția filmului ”Leto”, de miercuri seara, 9 mai, o invitată a apărut pe covorul roșu într-o ținută care-i lăsa la vedere sânii în toată splendoarea lor.

  • carla bruni

    Fost supermodel de succes, Carla Bruni Sarkozy a venit s-o susțină pe Naomi Campbell la prezentarea de modă Fashion4Relief, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Îmbrăcată într-o rochie albă fără mâneci, cu un decolteu adânc, pus în valoare de colierul Chopard, fosta primă doamnă a Franței a făcut furori.