Alertă sexy la Cannes! Ce vedetă a afișat acest posterior ”păcătos”

nabilla_benattia_hepta_3596350.jpg

nabilla benattia
Nabilla Benattia, cel mai sexy posterior de la Cannes
foto: Hepta

Kim Kardashian a Franței a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes. Nabilla Benattia (26 de ani), vedetă de reality show-uri, a defilat într-o rochie de sirenă, cu spatele gol, decupată până la nivelul fundului bombat.

Nu degeaba Nabilla este supranumită Kim Kardashian a Franței. Vedeta și-a onorat supranumele pe covorul roșu de la Cannes.

Sexoasa șatenă a purtat o rochie cu spatele gol, foarte decupată, lăsând la vedere, strategic, tatuajul de la nivelul noadei. Un simbol deloc ortodox, având în vedere poziționarea.

nabilla_hepta_3596350.jpg

nabilla benattia
Nabilla Benattia este supranumită Kim Kardashian a Franței
foto: Hepta

 

Partenerul ei, Thomas Vergara, a avut și el grijă să conducă atenția fotografilor către detaliul fierbinte al ținutei Nabillei.

nabilla_gettyimages-958885454.jpg

nabilla benattia
Thomas Vergara, partenerul Nabillei, tandru pe covorul roșu
foto: Getty Images
Loading...

Citește și

  • sani goi

    Festivalul de Film de la Cannes chiar oferă scena pe care femeile se simt inspirate să spargă tabuurile. La proiecția filmului ”Leto”, de miercuri seara, 9 mai, o invitată a apărut pe covorul roșu într-o ținută care-i lăsa la vedere sânii în toată splendoarea lor.

  • carla bruni

    Fost supermodel de succes, Carla Bruni Sarkozy a venit s-o susțină pe Naomi Campbell la prezentarea de modă Fashion4Relief, în cadrul Festivalului de Film de la Cannes. Îmbrăcată într-o rochie albă fără mâneci, cu un decolteu adânc, pus în valoare de colierul Chopard, fosta primă doamnă a Franței a făcut furori.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1