Al Pacino, despre preţul succesului: Nu am dus o viaţă "normală"

al_pacino.jpg

al pacino viata normala cariera
Al Pacino a câștigat premiul Oscar în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", de Martin Brest
foto: Getty

Actorul american Al Pacino, în vârstă de 74 de ani, a declarat că, de când a cunoscut succesul, nu a putut duce o viaţă normală, precizând că nu a mai fost într-un magazin alimentar şi nici nu a mai mers cu metroul de 50 de ani.

Al Pacino are o fiică în vârstă de 25 de ani, Julie Marie, şi gemeni în vârstă de 14 ani, Anton şi Olivia, şi spune că nu a putut duce o "viaţă normală" de când a devenit celebru, cu decenii în urmă, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax.

Actorul spune că nu îl deranjează să fie recunoscut în public, deşi copiilor săi le este greu să se obişnuiască cu acest lucru. "Nu mă deranjează (faima, n.r.), dar copiilor mei le este dificil să iasă cu mine în public", a spus actorul. "Sunt bine fără să fiu anonim. Am învăţat, într-un fel, să mă descurc cu acest lucru", a mai spus Al Pacino.

De asemenea, actorul a declarat că îi va susţine pe copiii săi dacă aceştia se vor decide să urmeze aceeaşi carieră ca a lui, mai ales că, se pare, au talent. Întrebat dacă îi va încuraja pe copiii săi să intre în lumea showbiz-ului, Al Pacino a declarat pentru revista britanică Hello!: "Dacă este talent - şi este -, da. Cine altcineva o să mă mai angajeze când o să fiu bătrân?".

Starul american a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", de Martin Brest. Al Pacino a apărut în ultimii ani în filme precum "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007), "Doctorul «Moarte»/ You Don't Know Jack" (2010) şi "Phil Spector" (2013).

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1