Agresorul vedetelor, Weinstein, pălmuit de clientul unui restaurant: «Ieși afară, gunoiule»!

dv2041061.jpg

foto
Weinstein a fost pălmuit de un client aflat în stare de ebrietate
Foto:Arhivă personală

Producătorul american Harvey Weinstein, acuzat de mai multe femei celebre de la Hollywood de agresiune sexuală, se află în dizgrația locuitorilor. Recent, a ieșit cu un amic la un restaurant aflat lângă centrul de reabilitare la care este internat, iar cei prezenți i-au oferit o primire pe care cu siguranță nu o va uita prea curând.

Harvey Weinstein a acceptat să fie internat la centrul de reabilitare după ce mai bine de 100 de femei l-au acuzat de diferite agresiuni sexuale. Harvey a ieșit la restaurant, situat în apropierea centrului, însoțit de un amic atunci când a fost insultat de unul dintre clienți, potrivit publicației americane TMZ. Bărbatul, revoltat de apariția lui Harvey și mânat de puțin alcool, a acționat violent, fără a sta pe gânduri. A început să îl împingă ăe producătoru, l-a lovit peste față și i-a spus, pe un ton răspicat să părăsească cât de repede poate locul respectiv. Întreaga scenă a fost înregistrată de un martor și a ajuns pe mai multe platforme online. Prietenul lui Weinstein a dorit să îl protejeze și a ridicat de mai multe ori mâna spre aparatul de filmat pentru a-i bloca vederea. Steve. căci acesta este numele bărbatului care i-a administrat lui Weinstein o serie de palme, l-a abordat pe producător folosindu-se de rugămintea de a face o fotografie împreună, apoi, ca din neant, și-a dezlănțuit atacul. "Ieși afară acum, gunoiule", au fost cuvintele bărbatului aflat sub influneța băuturilor alcoolice. Harvey a părăsit locația fără să protesteze prea mult și fără să alerteze paznicii sau poliția. 

 

Aici puteți vedea momentul în care bărbatul l-a pălmuit pe Weinstein 

loading...
Loading...

Citește și

  • O nouă victimă a producătorului hollywoodian Harvey Weinstein găsește puterea de a povesti lumii întregi clipele groaznice prin care a trecut de fiecare dată când l-a întâlnit. Lena Headey, interpreta lui Cersei Lannister, din serialul de succes ”Game of Thrones”, a fost cea care a mărturisit că ”monstrul de la Hollywood” a hărțuit-o sexual de două ori și că a amenințat-o ”să nu spună nimănui” despre cele întâmplate.

  • kevin spacey scandal sexual viol anthony rapp

    Lucrurile au scăpat de sub control! A luat-o razna de tot scandalul sexual în care e implicat actorul Kevin Spacey, 58 de ani! 20 de foşti subalterni de-ai lui Spacey au depus azi plângere împotriva fostului director al Teatrului londonez Old Vic. Actorul care a luat Oscarul în 2000 pentru rolul din „American Beauty” e acuzat de mai mulţi angajaţi de-ai teatrului de hărţuire sexuală şi chiar tentative de viol.

  • scandal vedete sex hollywood

    Hollywood-ul este zguduit din temelii. Numele lui Harvey Weinstein este pe buzele tuturor şi tot mai multe actriţe şi-au făcut curajul de a vorbi public despre abuzurile producătorului.

  • Foto

    Producătorul de film, Harvey Weinstein, acuzat de hărţuire sexuală de numeroase actriţe de la Hollywood, consideră că toate acuzaţiile care i se aduc reprezintă o conspiraţie împotriva lui şi le respinge vehement. Mai mult decât atât, el s-a retras de la orele de terapie de grup.