Adio singurătate! Jennifer Garner iubește din nou

6275a241-2162-4f30-acef-91930be4558f.jpg

Jennifer Garner
Foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Nu mai e singură! Jennifer Garner şi John Miller şi-au mai dat o şansă, recent, la mai puţin de un an după ce s-au despărţit. Ruptura lor se produsese în cea mai mare discreţie.

Actriţa Jennifer Garner (49 de ani) a reluat relaţia cu chipeşul om de afaceri şi avocat John Miller (43 de ani), potrivit ediţiei din 4 mai a revistei ”Us Weekly”. Ei se despărţiseră în cea mai mare discreţie în august 2020, după doi ani de relaţie liniştită. La acea vreme, Miller voia să se însoare cu Garner, însă ea nu a vrut să se mai căsătorească. Însă mai nou şi-a schimbat părerile.

”Jen şi John sunt din nou împreună. De câteva săptămâni au reluat legătura”, a spus o sursă pentru publicaţia mai sus amintită. Prima oară, Jennifer Garner s-a cuplat în secret cu John Miller, preşedintele director general de la Cali Group, care deţine lanţul de restaurante CaliBurger şi alte cinci firme. La acea vreme, el era în proces de divorţ cu fosta soţie, violonista Caroline Campbell, împreună cu care are doi copii. Jen îl face pe John cel mai fericit om din lume”, a spus o sursă apropiată vedetei. Jennifer Garner a format un cuplu de invidiat cu Ben Affleck (48 de ani), de care s-a despărţit în 2015, după zece ani de căsnicie. Ei au împreună trei copii, Violet, de 15 ani, Seraphina , de 12 ani, şi Samuel, în vârstă de 9 ani. Jen şi Ben s-au despărţit după ce el ar fi avut o relaţie nepermisă cu fosta bonă a copiilor lor, Christine Ouzounian.

Ben Affleck, în casă la Jennifer Lopez

gettyimages-2493138_1.jpg

J.Lo şi Ben Affleck au avut o relaţie între 2002 şi 2004
Foto: GettyImages

Ben Affleck a fost şi el singur până recent, după ce s-a despărţit de Ana de Armas (33 de ani), în luna ianuarie a acestui an, Fostul soţ al lui Jennifer Garner ar încerca mai nou să se cupleze cu fosta lui iubită, Jennifer Lopez (51 de ani), care s-a despărţit recent de fostul sportiv Alex Rodriguez (45 de ani), după doi ani de logodnă. Affleck a fost văzut deja în casa lui Jennifer Lopez din California. JLo ar fi trimis un şofer să-l aducă pe Ben la ea acasă, unde a stat câteva ore. Jennifer Lopez şi Ben Affleck au avut o relaţie între 2002 şi 2004. În septembrie 2003 urmau să se căsătorească, dar au amânat cununia cu o zi înainte. După numai câteva luni, relaţia lor s-a rupt. Acum se speculează că şi-au reluat legătura şi că ar fi fost văzuţi de mai multe ori împreună.

 

Loading...
 
 

Citește și