Actrița Marion Cotillard împlinește 45 de ani. Viața amoroasă a franțuzoaicei cu sâni perfecți

marion-cotillard-actrita-profimedia-00006.jpg

Marion Cotillard
Actrița nu vrea să organizeze nicio petrecere aniversară
Foto: Profimedia

Actrița Marion Cotillard împlinește astăzi 45 de ani. Viața amoroasă a franțuzoaicei cu sâni perfecți a fascinat planeta când au apărut zvonurile că ea ar fi fost cauza despărțirii cuplului mitic de la Hollywood format din Brad Pitt (56 de ani) și Angelina Jolie (45 de ani).

Actrița Marion Cotillard împlinește astăzi vârsta de 45 de ani. Nu face mare petrecere, din cauza pandemiei de COVID-19. De altfel, atât ea, cât și partenerul său de viață, cineastul Guillaume Canet (47 de ani) chiar au făcut o formă ușoară de infecție cu virusul care a dat peste cap întreaga planetă. De aceea, vedeta spune că își petrece mai mult timpul împreună cu Guillaume și cei doi copii ai lor, Marcel, de 9 ani, și Louise, de 3 ani. Nu iese mai deloc din casa lor din sudul Franței. ”Am petrecut mult timp înbucătărie. Am stat în sfârșit în familie. A fost minunat, a fost un cadou, este latura pozitivă a lucrurilor”, a mărturisit actrița.  

Marion Cotillard, gravidă a doua oară. E Brad Pitt tatăl?

Marion Cotillard, la 43 de ani, în pantaloni scurți și cu abdomenul la vedere la Cannes

Bârfele care au făcut ca Marion Cotillard să intre în gura întregii lumi

 • foto: Cinemagia
 • foto: Cinemagia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • foto: Profimedia
 • Maximize

1/10

Marion Cotillard, care poate fi numită fără îndoială ”diva cu sâni perfecți”, a cunoscut câteva iubiri înainte de a se cupla în octombrie 2007 cu actorul și regizorul Guillaume Canet. Însă toată planeta nu a vorbit decât de o presupusă idilă care s-ar fi născut între ea și Brad Pitt în timp ce turnau împreună pentru filmul ”Aliatul” din 2016. Marion a fost acuzată că l-ar fi sedus pe Brad şi că ea ar fi provocat divorţul lui de Angelina. Ba chiar s-a spus că ea și-a mărit buzele cu acid hialuronic ca să semene cu Angelina. Franțuzoaica a dezmințit cu tărie aceste zvonuri. ”În urmă cu mult timp, am cunoscut bărbatul vieţii mele, tatăl copiilor mei. El este iubitul meu, cel mai bun prieten şi singurul de care am nevoie”, a scris actriţa, referindu-se la Canet, care nu a luat în seamă zvonurile, deși l-au supărat. Marion a spus însă că s-a înțeles minunat cu Brad la filmări.

Alte iubiri ale actriței Marion Cotillard

La sfârșitul anilor 1990, Marion Cotillard a avut o relație cu actorul francez Julien Rassam, care a murit în 2002 la vârsta de numai 33 de ani. Apoi, faimoasa actriță a avut o relație mai lungă, din anul 2000 până în 2005, cu actorul francez Stéphan Guérin-Tillié (48 de ani). Ei au jucat împreună în filmele ”Quelques jours de trop”, din 2000, ” Heureuse ”, din 2001, în serialul de televiziune ”Les redoutables”, din 2001, ”Cavalcade” și ”Edy”, din anul 2005. De asemenea, Marion Cotillard s-a iubit cu cântărețul francez Sinclair (50 de ani), între anii 2005 și 2007. Cu Guillaume Canet este prietenă din 1997. Ei au jucat pentru prima oară împreună în filmul ”Iubește-mă, dacă poți” din 2003. Însă au început relația lor de iubire din 2007. Ei nu sunt căsătoriți, chiar ea a ținut să spună acest lucru în 2014.

Marion Cotillard a apărut goală în filme

Marion Cotillard nu se teme să apară goală puşcă în filme. Felul ei degajat de a aborda scene ce implică nuditate parţială sau totală o face să fie candidata ideală.Vedeta a filmat în urmă cu părţile intime la vedere în filmul SF ”Furia”. Actriţa, care joacă rolul Mirandei Tate în cel mai recent lungmetraj din seria Batman, ”The Dark Knight Rises”, are chiar o predilecţie pentru astfel de momente fierbinţi. Ea a renunţat la haine şi a filmat în toată splendoarea ei şi în peliculele ”Taxi”, ”Une Affaire privée”, ”My Sex Life”, ”Toi et moi”. Marion acceptă fără probleme și scenele de sex din filme: “Atunci când ştii exact ce va face trupul tău, poţi acţiona liber, pentru că nu trebuie să stai să te gândeşti oare ce urmează să fac acum, o să stau peste el? Cum va fi? Este o situaţie tare ciudată. Am râs mult la filmări, mai ales la aceste scene”.

Marion Cotillard, laureată cu premiul Oscar

Actriţa franceză a fost laureată cu premiul Oscar în 2008, pentru rolul lui Edith Piaf, din filmul “La vie en Rose”, din 2007, şi are o avere de 30 de milioane de dolari. Ea a jucat și în filmul ”Contagion”, de Steven Soderberg, unde a interpretat un medic epidemiolog. Partenerul ei, Guillaume Canet, a jucat, cel mai recent, în „Au nom de la terre”. El este cunoscut din filme ca „The Beach” (2000), „Jeux d'enfants” (2003), „Double Vies” (2018) şi „La Belle époque” (2019). Ca regizor, a semnat, între altele, filmele „Les petits mouchoirs” (2010) şi continuarea, „Nous finirons ensemble” (2019), dar şi pentru pelicula „Rock’n’roll” (2017). De la începutul pandemiei, Canet apare des pe rețelele sociale pentru a se întâlni şi a discuta cu cadrele medicale. În intervenţiile sale, el informează cu privire la distanţare, simptome, tratamente, dar şi despre situaţia delicată a spitalelor. Pe 3 mai, actorul a cântat pentru cadrele medicale din Nantes. de Marion Cotillard este şi ea activă pe reţelele de socializare. Ea a donat un scaun, amintire de pe platourile de filmare de la ”Public Enemies”, la tombola caritabilă Stars Solidaires. Marion Cotillard împlinește azi 45 de ani.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1