Actrița Laurel Griggs a murit la 13 ani! A avut peste 1.000 de apariții pe Broadway!

laurel-griggs.jpg

Laurel Griggs
Laurel Griggs a decedat în urma unor complicații
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Actrița americană Laurel Griggs a murit la vârsta de 13 ani, în urma unor complicații provocate de astmul de care suferea. Adolescenta a avut peste 1.000 de apariții pe broadway și a participat de două ori la celebra emisiune de comedie „Saturday Night Live”, difuzată pe NBC.

Laurel Griggs a murit pe 5 noiembrie, însă familia ei a făcut public anunțul decesului abia marți (11 noiembrie), pe Facebook. actrița se lupta cu astmul de doi ani și a suferit un atac major marți, 5 noiembrie. La două ore după apariția complicațiilor, Laurel a murit. Micuța și-a făcut debutul pe Broadway în 2013, la doar 6 ani, în rolul lui Polly din spectacolul „Pisica pe acoperișul fierbinte”; de Tennessee Williams. Laurel Griggs a devenit cunoscută cu rolul din spectacolul premiat cu Tony "Once", în care a jucat alături de Scarlett Johansson. Griggs a jucat 17 luni acest rol, în perioada 2013 - 2015, potrivit Digi24.

La înmormântarea lui Laurel Griggs au participat peste 1.000 de persoane

Actrița a avut peste o mie de apariții, în reprezentații ale unor spectacole precum "Visul unei nopți de vară" și "How to Succeed in Business Without Really Trying." Adolescenta  a apărut și în două ediții ale emisiunii TV "Saturday Night Live", dar și în producția Amazon "Cafe Society", de Woody Allen, alături de Steve Carell. De asemenea, a apărut în reclame și și-a împrumutat vocea unui personaj din serialul de animație "Bubble Guppies".

Peste 1000 de persoane au participat la înmormântarea actriței, potrivit tatălui săul. Ceremoniile funerare au avut loc pe 8 noiembrie.

„Nu s-a complăcut niciodată, întotdeauna repeta mișcări și replici”, a declarat tatăl fetiței, Andrew Griggs, pentru CNN.

Loading...

Citește și

  • Marii fotbalişti ai României şi-au încurajat copiii să practice diverse sporturi, în speranţa că aşchia nu sare departe de trunchi, însă iată că moştenitorii lor au ales mai degrabă să apară pe micul sau pe marele ecran. Unii sunt vedete tv, alţii, actori de cinema. Gică Hagi nu-şi mai încape în piele de bucurie, căci fiica lui, Kira Hagi, a studiat actoria în America.

  • actori fotografii inedite copii copilarie

    Îi recunoașteți? Sunt marii actori ai României. Și ei au fost copii, iar Click! vă prezintă astăzi câteva fotografii inedite cu cei care ne-au bucurat de-a lungul vremii. Unii nu mai sunt printre noi, însă amintirea lor e vie în memoria noastră datorită a ceea ce au lăsat în urmă. Alții continuă să „ardă” pe scenă și să ne însenineze zilele.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1