Actriţa Cynthia Nixon a dezvăluit că fiul ei este transsexual

cynthia-nixon-fiu.png

cynthia nixon si fiul ei samuel absolvire facultate
Cynthia Nixon şi fiul ei, Samuel
foto: Instagram

Actriţa Cynthia Nixon se află de câteva luni bune în atenţia presei, după ce în martie a anunţat că va candida pentru funcţia de guvernator al statului New York. Dacă va câștiga cursa electorală, actrița de 52 de ani va deveni prima femeie şi primul reprezentant al minorităţii gay la conducerea New Yorkului.

Pentru a-şi atrage de partea sa şi mai mulţi susţinători, roşcata din “Sex and The City” a făcut o dezvăluire pe Instagram.

gettyimages-912048068.jpg

cynthia nixon actrita
Cynthia Nixon a anunţat că va candida pentru postul de guvernator al statului New York
Foto: Guliver/ Getty Images
 

Cu ocazia celei de-a 14 ediţii a "Trans Day of Action", ea a anunţat că fiul ei Samuel Joseph Mozes, în vârstă de 21 de ani, poreclit Seph, s-a numit iniţial Samantha, scrie news.ro, care citează The Hollywood Reporter.

"Sunt atât de mândră de mândră de fiul meu, Samuel Joseph Mozes, care a absolvit facultatea luna aceasta", a scris Cynthia pe Instagram.

Seph este copilul lui Nixon cu Danny Mozes. Actriţa mai are din aceeaşi relaţie un fiu în vârstă de 15 ani şi, iar cu soţia ei, Christine Marinoni, unul în vârstă de 7 ani.

Cynthia a publicat vineri pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiul ei imediat după absolvire. Samuel apare în roba de absolvire şi poartă tocă, în timp ce Cynthia zâmbeşte mândră.

Cynthia Nixon este căsătorită cu o femeie

Ea mai militat pentur căsătoriilor persoanelor de acelaşi sex, înainte ca instanţa supremă să aprobe această lege în 2015.

Vedeta serialului “Totul despre sex” era implicată într-o relație de 16 ani cu Danny Mozes, când l-a părăsit pe individ în 2003, după ce deveniseră împreună părinții a doi copii.

cynthia-nixon-sotie.jpg

cynthia nixon si sotia ei christine marinoni
Cynthia Nixon și Christine Marinoni, cea care i-a devenit soție în 2012
foto: Hepta

 

Întreaga lume a fost cu atât mai șocată de despărțirea celor doi cu cât Cynthia a ales să treacă „de partea cealaltă”, să-și trăiască pe mai departe viața alături de o femeie. Iubita cea nouă a actriței era Christine Marinoni, cea care i-a devenit soție în 2012. Cele două au împreună un fiu, pe Max.

“Am fost cu bărbați toată viața mea și nu m-am îndrăgostit niciodată până atunci de o femeie. Însă, când mi s-a întâmplat una ca asta, n-a fost deloc ciudat”, a declarat în urmă cu câțiva ani vedeta care se consideră acum bisexuală.

 

loading...
Loading...

Citește și