Rochia cu decolteu adânc i-a lăsat la vedere sfârcurile, la Premiile BAFTA

eleanor_2.jpg

eleanor
Eleanor a purtat o rochie mult prea îndrăzneață
hepta

Gala decernării premiilor BAFTA TV este unul dintre cele mai prestigioase și așteptate evenimente din showbiz-ul britanic. Marele eveniment a avut loc duminică, 14 mai, iar vedetele s-au întrecut în ținute, care mai de care mai sofisticate și indite, iar unele dintre ele au ieșit de-a dreptul din anonimat.

Divele showbiz-ului britanic au vrut să facă o impresie bună pe covorul roșu de la Premiile BAFTA TV. Acestea au îmbrăcat ținute de gală și au pășit cu încredere pe covorul roșu, așteptând să vadă dacă au câștigat premiile la categoria la care au fost nominalizate. Actrița Eleanor Tomlinson (24 de ani) a uimit participanții prin rochia sa, mult prea îndrăzneață.

hepta_2911210.jpg

actrita
Actrița a purtat o rochie extrem de îndrăzneață
hepta

 

Eleanor a fost în centrul atenției și a acaparat toate aparatele fotografilor. Îmbrăcată într-o rochie lungă, înflorată și lejeră, dar transparentă, actrița a fost urmărită la orice pas. Pe lângă faptul că prin rochia sa se vedea tot, cireașa de pe tort a fost decolteul extrem de adânc princ care s-au văzut sfârcurile buclucașe, lipite de materialul rochiei.

hepta_2911877.jpg

actrita
Celebra actriță a asortat rochiei un zâmbet larg, copilăresc
hepta

 

Eleanor a avut, cu siguranță, una dintre cele mai îndrăznețe ținute de pe covorul roșu. În cazul ei, corpul său bine lucrat și tonifiat au ajutat-o să poarte o astfel rochie. Bustul său generos și impresionant, făcut pentru astfel de decolteu adânc,  a fost pus în valoare de rochie. Chiar dacă decolteul a fost în centrul atenției, și talia de viespe a fost accentuată de aceasta. Vedeta se poate lăuda cu corpul său și, mai ales, cu formele sale.

eleanor_bafta.jpg

eleanor
Eleanor are un bust extrem de generos
hepta

 

Actrița și-a strâns părul într-o împletitură lejeră, pe care a purtat-o pe o parte, iar machiajul a fost extrem de natural. Ca și accesorii, vedeta a optat pentru cercei medii,nîn aceeași nunață ca a părului său și un clotch.

hepta_2911210.jpg

eleanor
Actrița a adoptat un machiaj natural și și-a strâns părul într-o împletitură
hepta

 

În cadrul galei s-au înmânat diferite premii cu care actorii au plecat mândri spre casă. Potrivit The Sun, cele mai importante categorii ale ediției au fost câștigate de:

Adeel Akhtar- actor în rol principal

Sarah Lancashire- actriță în rol principal

Tom Hollander- actor în rol secundar

Wunmi Mosaku- actriță în rol secundar

Michael McIntyre- performanță în divertisment

Phoebe Waller- performanță feminină într-un program de comedir

Steve Coogan- performanță masculină într-un program de comedie

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1