Actorul Robert Redford, de nerecunoscut! Cum arată idolul femeilor la 80 de ani

rexfeatures_5880194a.jpg

robert redford
În tinerețe, RObert Redford era considerat cel mai sexy bărbat în viață
Foto: Rexfeatures

Actorul Robert Redford s-a bucurat de o vacanță romantică în Mexic alături de soția sa, Sibylle Szaggars. Trecerea timpului a lăsat urme adânci pe chipul și pe trupul unuia dintre cei mai arătoși actori din istoria cinematografiei, considerat odinioară cel mai bărbat în viață. La 80 de ani, Redford este aproape de nerecunoscut.

E drept că starul din ”Desculț în parc” și ”Departe de Africa” a reușit să se păstreze suplu ca-n tinerețe, ba chiar dă dovadă de cochetărie, vopsindu-și părul roșcat și folosind același tip de chiloți de baie ca pe vremea când făcea furori în rândul femeilor de pretutindeni.

Și totuși, semnele trecerii timpului nu pot fi ignorate. Cei 80 de ani se citesc cu ochiul liber pe pielea actorului și regizorului. Redford a fost surprins de fotoreproteri în timpul unei vacanțe romantice alături de soția sa, Sibylle Szaggars, în Mexic, la începutul lunii decembrie.

hepta_2687587.jpg

robert redford
Robert Redford, departe de imaginea de sex-simbol din tinerețe
foto: Hepta

 

hepta_2687594.jpg

robert redford
Robert Redford, departe de imaginea de sex-simbol din tinerețe
foto: Hepta
loading...
Loading...

Citește și

  • robert redford a implinit 80

    Astăzi este ziua lui! Are 80 de ani şi mai bine de 55 de ani de carieră, distinsă cu două nominalizări la Oscar şi două trofee câştigate – unul pentru regie şi unul onorific, obţinut în 2002, pentru întreaga contribuţie adusă cinematografiei. Preţul plătit, însă, de Robert Redford pentru această glorie a fost nebănuit de scump…

  • Robert Redford

    Ce frumos era odată şi ce s-a ramolit! Robert Redford este acum un bătrân cu faţa devastată de riduri. Cei care l-au văzut recent pe scenă au rămas şocaţi. Nu mai seamănă deloc cu superbul erou din ”Propunere indecentă”.