Actorul Bryan Marshall a murit la 81 de ani! A jucat în franciza „James Bond”

bryan-marshall-a-murit.jpg

Bryan Marshall a murit
Bryan Marshall a murit la 81 de ani
Foto: metro.co.uk
Citeste tot despre: 

Doliu în lumea filmului! Actorul Bryan Marshall, cunoscut pentru rolul jucat în „The Spy Who Loved Me” în care juca alături de Roger Moore, a murit la vârsta de 81 de ani.

În filmul care face parte din franciza „James Bond”, Bryan Marshall l-a interpretat pe comandantul Talbot care conducea un submarin nuclear, secondându-l pe agentul 007. Actorul s-a născut în Battersea, Londra, şi-a început cariera de actor în anii '60 cu un rol în "Alfie", alături de Michael Caine.

Bryan Marshall era stabilit în Australia

Vestea morții actorului a fost confirmată de agentul Esta Charkham, de la Event Cinema Association (ECA), pe Twitter.

„Sunt atât de tristă că prietenul meu vechi Bryan Marshall s-a stins”, a scris Esta Charkham pe Twitter. 
Citeşte întreaga ştire:Bryan Marshall a murit. Actorul din "James Bond" și "Neighbours" avea 81 de ani

Bryan Marshall a fost cunoscut pentru o multitudine de roluri mici în seriale şi filme britanice, a mai jucat alături de Helen Mirren şi Bob Hoskins în filmul poliţist "The Long Good Friday", în 1980. Stabilit în Australia din 1983, el a mai apărut în serialele "Neighbours" şi "Home and Away", potrivit news.ro.

Loading...

Citește și

  • De multă vreme circulă zvonul că actorii care joacă în seria de filme cu James Bond sunt urmăriţi de un blestem! Daniel Craig, care îl interpretează pe faimosul agent 007, nu a fost scutit de ghinioane.

  • daniel craig vizital la studiourile pinewood de printul charles

    Întrebarea ”James Bond cine ți-a șifonat fața?” a fost pe buzele tuturor celor prezenți joi, la studioruile Pinewood, din Marea Britanie, cu prilejul vizitei Prințului Charles. Daniel Craig, în vârstă de 51 de ani, a venit îmbrăcat într-un costum gri, care pleznea pe fizicul său musculos. Însă chipul său părea un veritabil câmp de luptă, plin de zgârieturi și vânătăi. Craig se pregătea să revină la filmări după operația la gleznă de acum o săptămână din SUA, dar regizorul Cary Joji Fukunaga i-a dat peste cap planurile.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1