Actori care au refuzat roluri importante. Nu se gândeau că aceste filme vor avea atât de mult succes

shutterstock-385516156.jpg

În anul 1998, actorul Will Smith a refuzat propunerea de a-l interpreta pe Neo din pelicula „Matrix‟. FOTO: Shutterstock
clickpentrufemei.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Unul dintre lucrurile dificile ale meseriei de actor este să prezici succesul viitorului film în care vei juca. În timp ce unii actori sunt inspiraţi, alţii dau cu piciorul şansei uriaşe de a se remarca.

Castingul filmelor de la Hollywood este destul de riguros. Actorii trebuie să treacă prin mai multe probe şi să demonstreze că sunt potriviţi să interpreteze rolul pe care şi-l doresc. Este greu să primeşti un rol bun, de aceea foarte mulţi actori se pregătesc temeinic pentru a trece prin probele castingului. Însă, există şi actori, care nu trebuie să facă acest lucru. Lor li se propun deja rolurile şi trebuie doar să accepte sau să refuze apariţia în film.

În timp ce unii sunt încântaţi de aceste oferte, alţii le refuză fără să ştie că pot da cu piciorul unei şanse uriaşe. Ei sunt actorii care au refuzat să apară în filmele care au făcut furori în toată lumea!

Citeşte aici la ce roluri bune au renunţat starurile faimoase de la Hollywood, care au fost motivele lor şi cine a avut numai cuvinte de laudă pentru actorii care le-au luat locul!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul