10 motive pentru care căsnicia Brangelina nu avea nici o şansă

24-star-foto-mare-gettyimages-87872285.jpg

Brad şi Angelina se vor lupta pentru averea comună de 425 de milioane de dolari

Toată lumea continuă să vorbească despre divorţul secolului! Anunţul că Angelina Jolie pune capăt căsniciei cu Brad Pitt a venit ca o bombă, marţea trecută. Erau meru văzuţi zâmbind fericiţi, pe covorul roşu, însă dincolo de proiectoare trăiau o dramă.

 1. Nu aveau bani lichizi. Deşi păreau că duc o viaţă pe picior mare, Brad şi Angelina duceau lipsă de bani. Au investit marea parte a câştigurilor în nouă vile şi palate, au aruncat cu banii pentru un trai de lux şi au rămas fără lichidităţi. Faptul că Angelina dădea mulţi bani în scop caritabil şi a renunţat să joace în continuarea filmului “Maleficent”, care i-ar fi adus 30.000.000 $ l-a enervat pe Brad.
 2. Îi reproşa că e prea slabă. Angelina a ajuns să cântărească 36 de kg în luna aprilie. Ea a ignorat rugăminţile insistente ale lui Brad de a cere ajutorul medicilor. Actorul nu mai suporta să o vadă aşa de slabă. Se enerva îngrozitor când vedea că nu mănăncă nimic toată ziua. Uneori dormea toată ziua fiindcă nu avea destulă vlagă să se poată ridica din pat.
 3. Probleme cu drogurile. Angelina s-a drogat în trecut şi avea semne de ace pe braţe. Brad îi reproşa tot timpul faptul că a fost dependentă de heroină. Apoi el a început mereu să bea, mai ales whisky. Bea şi cosnuma marijuana, apoi devenea furios faţă de copii, încercând să-i disciplineze.  
 4. Îl bântuia trecutul. Brad s-a enervat îngrozitor în luna februarie când revista “National Enquirer” a  publicat fotografii nemaivăzute ale Angelinei din timpul actelor ei sexuale perverse cu foşti iubiţi şi foste iubite. A avut crize de furie, deşi erau lucruri care s-au întâmplat în tinereţe.   
 5. Neînţelegeri profesionale. După ce s-au căsătorit, au avut parte de o lună de miere de infern. Brad şi Angelina au început să turneze, în Malta, pentru filmul “Pe malul mării”, sub bagheta ei. Angelina l-a certat mereu îngrozitor pe Brad , fiindcă nu era mulţumită cum joacă. Oprea producţia să-i facă observaţii. El făcea scalndal şi se îmbăta.  
 6. Fata-băiat, mărul discordiei. Fiica lor biologică, Shiloh, a fost de asemenea, mereu, o sursă de neînţelegeri. Ea refuză să accepte că este fată! Când o auzea spunând cu insistenţă că vrea să se facă băiat, Brad înnebunea. La început credea că e băieţoasă şi se va potoli. Însă văzând că persistă să-şi schimbe sexul, s-a enervat cumplit. Era supărat că Angelina nu luptă să o facă să accepte că este fată. 
 7. Nu avea încredere în el. Faptul că a părăsit-o pe Jennifer Aniston pentru ea, a făcut-o pe Angelina Jolie să nu aibă încredere în Brad Pitt. Îl bănuia tot timpul că o înşală. A ajuns chiar să concedieze o bonă a copiilor, fiindcă i se părea că flirtează cu soţul său. La un moment dat, Angelina l-ar fi prins pe Brad dezbrăcat pe jumătate în prezenţa dădacei cu pricina. 
 8. Şi el era gelos. Brad Pitt a fost şi el gelos pe Angelina Jolie. Revista “National Enquirer” a descoperit că actriţa a flirtat cu un alt bărbat în timp ce turna pentru filmul “First They Killed My Father”, în Cambodgia. Vorbeau mult şi se plimbau împreună, a povestit o sursă apropiată. La un moment dat ar fi dispărut amândoi din platoul de filmare, iar Angelina s-ar fi întors după un timp foarte zâmbitoare. 
 9. Idila ei cu Johnny Depp. Angelina Jolie ar fi avut o idilă cu actorul Johnny Depp în timp ce au turnat împreună pentru filmul “Turistul”, în 2010. Fosta iubită a acestuia, Vanessa Paradis, este ferm convinsă că au făcut sex în acea perioadă. Idila lui Depp cu Angelina ar fi fost adevăratul motiv pentru care cuplul Johnny Depp-Vanessa Paradis s-ar fi destrămat. 
 10. Flirtul lui cu Selena Gomez. Cântăreaţa şi actriţa Selena Gomez este de asemenea acuzată că ar fi dus la despărţirea Angelinei de Brad. Ea ar fi văzut o poză, pusă chiar de Selena pe reţelele de socializare, în care aceasta flirta cu soţul său la ceremonia de decernare a premiilor Globul de aur, în ianuarie, anul acesta.

Au divorţat după 12 ani de viaţă comună

Angelina Jolie (41 de ani) a depus actele de divorţ de Brad Pitt (52 de ani) marţi, 20 septembrie, citând diferenţe ireconciliabile. S-a aflat apoi că diva ar fi luat decizia după ce starul s-a îmbătat şi a consumat droguri în timpul unei călătorii cu avionul, la 14 septembrie, după care i-a agresat pe cei 6 copii ai lor, 3 biologici, Shiloh (10 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne, de 8 ani, şi 3 adoptaţi, Maddox (15 ani), Pax (12 ani) şi Zahara (11 ani). Angelina a decis să divorţeze de Brad după 2 ani de căsnicie şi 12 ani de viaţă comună.

Loading...

Citește și

 • Erau considerați cel mai solid cuplu de la Hollywood, dar au ajuns și ei să se despartă. Angelina Jolie divorţează de actorul Brad Pitt, la doi ani de când s-au căsătorit legal. Actrița este cea care a depus cererea de divorț.

 • Căsătoria Angelinei Jolie (40 de ani) cu Brad Pitt (52 de ani) se îndreaptă spre divorţ. Cel puţin aşa susţine revista “In Touch”, care citează zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar fi despărţit deja în secret de câteva luni.