Andrei Ștefănescu, declarații înainte de nașterea copilului. „Sunt emoționat și puțin îngrijorat”

andrei_s.jpg

andrei
Andrei Ștefănescu
foto:arhiva personală

Andrei Ștefănescu va deveni tătic în luna martie. Îndrăgitul cântăreț a dezvăluit că are emoții destul de mari și că este puțin îngrijorat.

„Sunt emoționat și puțin îngrijorat, dar și nerăbdător să fac cunoștință cu fiul nostru. Am pregătit tot ce trebuie, ba chiar și în plus. Am avut o perioadă agitată, dar frumoasă. Antonia nu a avut pofte exagerate și nu a trebuit să plec noaptea nicăieri de nebun. Poate pentru că toată sarcina Antoniei a fost o poftă continuă”, a spus Andrei amuzat.

andreiZoom
Andrei Ștefănescu
foto:arhiva personală

Evenimentul pe care îl așteptă artistul este atât de emoționant pentru el, dar și pentru fanii lui, încât, acesta e pe cale să devină tătic pentru prima dată. Viitorii părinți nu s-au gândit încă la un nume pentru băiețelul lor, dar au dezvăluit cine îi vor fi nașii. “Sunt prieteni și oameni pe care îi iubim foarte mult. O pereche de nași este formată din Alle, cel alături de care am început să cânt, și soția lui. Iar a doua pereche este formată din Tibi, prietenul meu bun, și mama lui, care-mi sunt ca o familie”, a spus artistul.

andreiZoom
Anderi Ștefănescu
foto:arhiva personală

Andrei Ștefănescu face parte din trupa Alb-Negru, alături de Kamara.  Acesta a mai fost căsătorit, dar a divorțat în anul 2012, după ce soția sa, Sylvia, l-a înșelat. "Am iertat-o pe Sylvia, recunosc asta”, a spus artistul.

 

loading...

Citește și