Concurs pentru prelungirea vacantei de vara! (P)

CLIIMA20120926_0040_1.jpg

Esti destul de deschis pentru a accepta provocarea de la aerolines.ro?
Citeste tot despre: 

Ai avut concediu vara asta, nu poti nega, dar a trecut atat de repede incat iti aduci aminte vag cat de bine a fost!

Si, daca stai sa te gandesti la explicatia acestui fenomen, ajungi la concluzia urmatoare: o vacanta de o saptamana rar inseamna mai mult de trei-patru zile de relaxare.

Asta pentru ca, in primele cateva zile de concediu, problemele de la birou se tin scai de tine, iar dupa ce reusesti sa te eliberezi emotional de ele iti dai seama ca mai nu mai ai mult timp pana sa te intorci la treaba.

Exista studii efectuate de sociologi care arata ca 76% dintre angajatii care revin la munca dupa vacanta estimeaza ca nivelul de stres este la fel de ridicat ca inainte de plecarea in concediu. E normal, avand in vedere ca schimbarea de ritm dintre vacanta si serviciu e destul de greu de gestionat.
Acesta este punctul in care planuirea unei noi escapade, fie si numai sub forma unui city-break, te ajuta sa te mobilizezi si sa nu-ti mai para asa de indepartate Sarbatorile de Iarna!

Unde?

In topul destinatiilor preferate pentru escapadele de tipul city break se numara  Viena (este aproape, distinsa si ideala pentru shopping), Praga (cum sa ratezi o destinatie atat de boema, indiferent de anotimp?), Istanbul (un mix fascinant de occident si orient), Roma (animatie, dinamism  plus multa istorie) şi Paris (romantic, cosmopolit si versatil).

Te invitam sa iti testezi flexibilitatea si sa accepti provocarea oferita de www.aerolines.ro! Pentru cei care nu stiu acest site, mentionam succint doar cateva lucruri:
·    aerolines.ro pune accent pe  experienta rezervarii si mai ales pe suportul echipei din spatele site-ului!
·    In spatele acestui site este una dintre cele mai importante companii de turism din Romania - Touring Europabus Romania, compania care detine brandul Eurolines si care, prin parteneriatul cu TUI (liderul mondial in domeniul turismului) a deschis reteaua de agentii TUI TraveCenter.
·    Grupul Eurolines se plaseaza in top 5 jucatori romani importanti din punct de vedere al vanzarilor de bilete de avion,  inregistrand in primele 6 luni o crestere de 45% fata de aceeasi perioada a anului trecut, an in care a vandut bilete de avion de peste 12 mil euro.

Si acum despre concurs!

Participa la mini-chestionarul nostru si poti castiga doua bilete de avion dus-intors in valoare de 500 euro.

Banal pana aici, doar ca nu vei stii in care oras vei pleca! Esti destul de deschis pentru a accepta provocarea de la aerolines.ro?

Si inca un lucru de mentionat: toti participantii inscrisi la concurs primesc un voucher de reducere in valoare de 10 Euro, pe care il vor putea folosi oricand pana in martie 2013 pentru achizitia unui bilet de avion.

Click aici pentru detalii si inscrere la concurs!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1