Tot ce trebuie să știi despre virușii care te pot costa o avere. Cum să te protejezi!

Citeste tot despre: 

Dacă te întrebi câtă nevoie ai de un antivirus pentru Android, trebuie să știi cum funcționează un astfel de program pe această platformă și ce măsuri ia Google ca să țină virușii departe. Din fericire, dacă vei vrea un antivirus pentru Android, ai o ofertă destul de mare de aplicații.

Apple se bucură de un renume foarte bun în domeniul tech când vine vorba de rezistența în fața virușilor. Asta și pentru că niciodată n-a avut cota de piață de care s-a bucurat Microsoft și Google prin Windows, respectiv Android. Acum, se pune problema dacă ai nevoie de un antivirus pentru Android. Cu siguranță există un pericol reprezentat de hackeri, dar nici Google nu stă degeaba.

De la an la an programale de exploatare a utilizatorilor vor deveni mai bune, iar măsurile de securitate vor trebui îmbunătățite. Este o cursă continuă și realitatea e că un antivirus pentru Android este pe cât de bune sunt actualizările. Niciun program de acum un an nu ar putea fi bun în fața unor amenințări moderne. Același este și cazul pentru Windows, doar că aplicațiile antivirus pentru noile platforme nu mai funcționează la fel cum se întâmpla pe Windows dinainte de versiunea 8.

Află de la Playtech totul despre virușii pe smartphone

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1