Hitul românesc care a înnebunit Europa ajunge în Las Vegas în universul tehnologiei!

Citeste tot despre: 

Pe lângă smartwatch-ul creat împreună cu cei de la LG, Audi s-a remarcat laCES 2015 și prin dezvăluirea uneia dintre cele mai frumoase tablete Android. E interesant însă ce melodie are în playlist Audi pe tabletă.

Sună ciudat să spui că o companie producătoare de mașini, chiar și una la fel de faimoasă ca Audi, a reușit să scoată pe piață o tabletă care să fie inclusă din start printre cele mai frumoase dispozitive de acest fel din lume. Dar tocmai acest lucru s-a întâmplat, device-ul produs de Pegatron pentru Audi fiind capabil să interacționeze cu software-ul fără nicio problemă grație unei colaborări cu Google și Open Automotive Alliance.

După cum a declarat Ricky Hudi, șeful departamentului de dezvoltare a electricelor și electronicelor, ea nu trebuie privită drept încă o tabletă pe care o poți pune în mașină, chiar dacă așa ar arăta. Conform acestuia, tableta Audi este combinația perfectă între tehnologia de ultimă generație din lumea bunurilor de larg consum și  robustețea și siguranța din lumea mașinilor.

Descoperă la Playtech ce melodie românească a pus Audi pe tabletă

Loading...