Firma românească Tremend, pentru al doilea an în topul celor mai dinamice companii din lume!

Tremend intră pentru cel de-al doilea an consecutiv în topul Inc. 5000 Europa. Revista americană reunește în acest top cele mai dinamice companii din regiune, pe criteriul creșterii cifrei de afaceri pe o perioadă de 3 ani. De-a lungul timpului, printre companiile nominalizate în Inc. 5000 s-au numărat Microsoft, Timberland, Vizio, Facebook, Oracle, Moo, Sweden Mobilephones sau Caboline.

În acest an, 98 de companii din București au intrat în acest top, capitala României urcând pe locul 4 în topul orașelor europene prezente în listă.

“Ne bucurăm să vedem companii românești printre cele mai dinamice organizații din Europa. Este un semnal bun pentru industria locală de software faptul că avem companii care se dezvoltă și care inovează permanent în materie de servicii, operațiuni sau tehnologii, pentru a obține avantaje competitive.” a menționat Ioan Cocan, co-fondator Tremend.

Cu o experiență de 12 ani în dezvoltarea de soluții software, Tremend s-a specializat în furnizarea de platforme pentru companii, inginerie avansată pentru automotive, IoT și servicii profesionale utilizând tehnologii emergente precum AI, Machine Learning și Biometrics.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1