Ce alegi când o singură cartelă nu e de ajuns

Citeste tot despre: 

Multe persoane sunt nevoite să care zilnic câte două telefoane: unul personal și unul de serviciu. Norocul face că în 2014 există numeroase smartphone-uri care pot acomoda simultan două cartele. Întrebarea rămâne: care este cel mai bun smartphone dual-sim?

Sperăm să vă lămurim prin acest articol și să vă ajutăm să găsiți cel mai bun smartphone dual-sim în funcție de nevoile voastre. Fie că aveți nevoie de un smartphone performant care să acomodeze cartele de la doi operatori diferiți, fie că vreți un telefon mai modest care să vă permită să vă faceți treburile de zi cu zi, sperăm că cel mai bun smartphone dual-sim se va regăsi în lista pregătită mai jos.

Pentru a ne asigura că veți găsi câte ceva pentru fiecare buzunar, am împărțit articolul în trei segmente: cel mai bun smartphone dual-sim până în 3.000 de lei, până în 2.000 de lei și până în 1.000 lei. Vom începe cu cele mai scumpe.

Cel mai bun smartphone dual-sim până în 3.000 de lei

Sony Xperia Z3 este cel mai nou smartphone de pe această listă, fiind lansat în urmă cu puțin timp. Versiunea lui dual-sim este la fel de performantă ca și cea single-sim, fiind echipată cu un procesor Qualcomm Snapdragon 801 tactat la 2,5Ghz și o memorie RAM de 3GB. Ecranul de 5,2 inch are rezoluție full HD (1920×720), iar camera foto are 20,7MP. Amatorii de selfie-uri au la dispoziție o cameră de 2,2MP în partea din față. Sony Xperia Z3 vine cu avantajul conectivității 4G și al tehnologiei dual-active, care permite funcționarea simultană a celor două cartele SIM.

LG G3 a primit și el o versiune dual-sim și, dacă prețul nu l-ar face inaccesibil pentru unii, ar putea fi considerat, fără doar și poate, cel mai bun smartphone dual-sim. Vorbim despre un telefon cu ecran cu rezoluție QHD (2560×1440), motorizat de același procesor ca și Sony Xperia Z3 și de o memorie RAM de 2GB. Camera foto de 16MP s-a dovedit a fi printre cele mai bune la ora actuală, iar cea frontală de 2,1MP este bună pentru selfie-uri. Și LG G3 dispune de 4G și de tehnologia dual-active.

Vezi alte telefoane dual sim pe care merită să le achiziționezi pe playtech.ro

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1