Vreți să slăbiți repede și eficient? Contați pe ajutorul tărâțelor de grâu!

3_dieta_cu_tarate_jpg.jpg

Slăbiți eficient și sănătos cu ajutorul tărâțelor de grîu
Sursa foto: Diete sănătoase.ro
Citeste tot despre: 

Deseori, persoanele care doresc să slăbească repede, și cu rezultate bune, sunt preocupate de rețetele cu efecte ”miraculoase”. Iată că în aceasă categorie este bine să fie incluse și tărâțele de grâu.

Dieta cu tărâțe de grâu alungă foamea

Dacă doriți să slăbiți cu ajutorul unor produse naturiste, tărâțele de grâu se dovedesc neașteptat de eficiente, deoarece sunt foarte sățioase și alungă foamea. În prima etapă a dietei, pulberea de tărâțe se administrează zilnic, înainte de masă: câte două lingurițe se îngurgitează în cinci etape, un interval de două săptămâni. În această formă, terapia contribuie la ușurarea digestiei. Praful tărâțelor de grâu se adaugă în ceaiuri și în supe, iar acestea nu trebuie să fie fierbinți deoarece este firesc să se păstreze valoarea vitaminelor conținute de tărâțe. 

A doua etapă a dietei

După 15 zile, persoanele care doresc să slăbească mai repede, trebuie să continue cura și să consume doza de tărâțe înaintea fiecărei mese, după care să bea câte o cană de ceai verde sau de apă caldă. În acest mod se diluează sucurile gastrice și scăpați de senzația de foame. În a doua etapă a dietei, paralel cu doza de tărâțe, se consumă și câte 2-3 porții de iaurt, bogat în calciu, mineral care lipsește din tărâțe.  

O zi pe săptămână consumați legume și fructe

Totodată, pentru a conta pe necesarul de nutrienți, o zi pe săptămână consumați doar legume crude și fructe.De asemenea, nutriționista Eta Niculescu recomandă să se consume o banană care să înlocuiască aperitivul.

După cină, totdeauna  se recomandă  să fie băute câte două ceaiuri de plante fierbinți: ceai verde, soc  sau tei care contribuie la arderea  caloriilor.  Această dietă trebuie urmată timp de o lună și rezultatele nu-i vor dezamăgi pe cei care și-au pus speranțe în efectul ei.  

    

Loading...