Vă dor dinţii? Mestecaţi usturoi!

CLIIMA20140529_0024_1.jpg

Pentru a alina durerea, striviţi un ardei iute şi aplicaţi zeama acestuia direct pe dinte

Migrenele sau durerile de dinţi vă pot strica ziua, mai ales dacă apar din senin şi nu puteţi să vă duceţi imediat la medic. Nu intraţi în panică, pentru că leacul se află mai aproape decât credeţi, chiar în cămară.

Ceapă contra durerilor de cap

Sub straturile de foi, ceapa conţine uleiuri eterice puternic mirositoare, cu acizi, vitamine şi multe alte substanţe active.

Ceapa este aliat de nădejde în cazul migrenelor, ea tratând cu succes durerile insuportabile de cap. În cazul în care vă confruntaţi cu o astfel de situaţie, tăiaţi ceapa rondele şi aplicaţi comprese în zona cefei, dar şi pe tâmple.

Ardeiul alungă durerea de dinţi

Durerile de dinţi sunt deseori foarte puternice şi de cele mai multe ori întâlnirea cu medicul stomatolog nu se poate face imediat. Pentru a alina durerea, striviţi un ardei iute şi aplicaţi zeama acestuia direct pe dinte.

Atenţie, însă! Nu folosiţi metoda decât dacă sunteţi obişnuit cu usturimea provocată de ardei. În caz contrar, apelaţi la usturoi. Mestecaţi un căţel de usturoi mai multă vreme, în dreptul dintelui cu probleme.

Varza alină durerile musculare

Durerile musculare sau reumatice pot fi alinate. Aplicaţi cataplasme cu foi de varză pe toată zona dureroasă, de trei ori pe zi. Durerea trece lent, aşa că lăsaţi varza să acţioneze mai mult timp. Seara se schimbă cataplasma şi se lasă toată noaptea.

Află mai multe pe clicksanatate.ro


Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1