Un remediu excelent pentru durerile de cap: oţetul de mere

sanatate_bzi.ro_images.jpg

Inhalațiile cu oțet de mere alungă migrenele
Sursa foto:sanatate bzi.ro

Și în țara noastră clima s-a schimbat în ultimii ani! Temperaturile foarte ridicate se instalează brusc, iar organismul nostru trebuie să se adapteze la căldura excesivă care ne stresează și devine un factor agravant pentru numeroase afecţiuni.

De aceea, în astfel de situații,  cardiacii, hipertensivii, suferinzii de varice sau de hemoroizi se confruntă  cu o acutizare a simptomelor care-i sâcâie tot anul.

Când apar variațiile de temperatură...

Când apar variațiile de temperatură, de la săptămână la alta, multe persoane se confruntă cu chinuitoaree dureri de cap. Terapeuții din țara noastră au constatat că această afecțiune poate fi îmblânzită cu ajutorul unui leac la îndemâna oricui: oțetul de mere.

Cum scăpaţi de cumplitele dureri de cap

Dacă trebuie să petreceţi ore în şir afară, când temperaturile depăşesc 30 grade Celsius sau dacă munciţi ore în şir fără nici o pauză, durerile de cap devin insuportabile. Mai ales după insolaţii, persoanele care s-au confruntat cu un episod de acest fel, devin mai sensibile când vin în contact cu căldura. Dintre remediile foarte eficiente, care liniştesc surprinzătoarele migrene, medicina convenţională recomandă inhalaţiile cu oţet de mere.

Cum se procedează:

Puneţi să fiarbă o cratiţă cu trei litri de apă, în care adăugaţi o ceaşcă cu 100 ml de oţet de mere. Când licoarea dă în clocot, trebuie să vă acoperiţi capul cu un prosop, încât aburii să nu se risipească în încăpere, fără folos. Inhalaţi aburii rezultaţi din acest amestec, cel puţin zece minute. La scurt timp, veţi constata că inhalaţia şi-a făcut datoria şi migrena a dispărut. Acest remediu este ieftin şi eficient, încât nu trebuie să mai înghiţiţi multe analgezice care să vă îmbolnăvească stomacul.            

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1