Topul alimentelor care pot produce cancer

celule_cancer_600x400.jpg

cancer alimente periculoase top alimente afumate zahar
Popcornul făcut la microunde conține substanțe chimice care împiedică uleiul să curgă.
www.clickpentrufemei.ro

Una dintre cele mai de temut afecțiuni, cancerul, poate fi învinsă dacă este depistată din timp, în urma investigațiilor regulate. Cercetătorii americani sunt de părere că această boală poate fi prevenită prin adoptarea unui stil de viață sănătos și renunțarea la unele dintre cele mai nocive alimente pentru sănătate.

Zahărul

Pentru persoanele care se confruntă cu această maladie, cheia este eliminarea zahărul din dietă. Celulele canceroase se hrănesc cu zahăr, motiv pentru care este bine să renunți la cereale, paste, carbohidrați, pâine.

Fructe și legume non-organice

Pentru creșterea fructelor și a legumelor, mulți producători folosesc semințe modificate genetic, pe care le tratează cu pesticide și erbicide. Toate acestea sunt periculoase pentru sănătate

Uleiuri hidrogenate

Oamenii de știință de la Școala de Sănătate Publică, Universitatea Harvard, Boston, SUA, spun că uleiurile hidrogenate, numite și grăsimi trans,  duc la boli coronariene, accident vascular cerebral și diabet.

Află pe clickpentrufemei.ro care sunt alimentele care pot produce cancer. 

Loading...

Citește și

  • Serialul Click! despre cei mai periculoşi 190 de conservanţi şi coloranţi din mâncare, început săptămâna trecută, continuă astăzi cu următorii 40 de aditivi.

  • Magazinele sunt pline de produse fără zahăr şi cu cât mai puţin grăsimi, adică „light”. Dar, oare, te ajută ele cu adevărat să slăbeşti? Revista „Click! pentru femei” îţi oferă răspunsul la această întrebare.