Știaţi că tescovina combate adenomul de prostată?

tescovina_jpg.jpg

Tescovina are calități antitumorale
Sursa: Click pentru femei

Adenomul de prostată face multe victime și persoanele afectate de cumplita boală caută, cu speranțe înzecite, tratamentul salvator. Pe lângă numeroasele tratamente clasice, în categoria remediilor naturiste iată, s-a decoperit că tescovina are certe calități antitumorale.

Știți ce este tescovina?

 Am cunoscut multe persoane care nu știau ce este tescovina! Mai mult,  puțină lume  știa ce virtuți terapeutice are tescovina. Ceea ce rămâne după stoarcerea strugurilor și extragerea mustului poartă numele de tescovină.  În țara noastră, în diferite zone geografice, acele substanțe sunt cunoscute și sub numele de  boască, mălată,  hostopină sau comină.

Tescovina, studiată de specialiști

Cercetătorii au studiat-o  cu mare atenție;  aceștia au constatat că tescovina  este un puternic  antioxidant, un ”izvor de sănătate numit resveratrol” . În acelați timp,  această substanță, foarte bogată în substanțe active,  are și alte efecte benefice asupra sănătății noastre: reduce valorile crescute ale colesterolului, elimină calculii biliari sau renali din organism, îmbunătățește  circulația sanguină  și  vederea. În lumea monahală, unde predomină tratamentele naturiste, călugării au  folosit  tescovina ca pe un medicament  valoros care combate virozele, anemia, problemele digestive sau pulmonare. În același timp, în multe gospodării din țara noastră din tescovină se prepară țuica sau, pur și simplu, tescovina este aruncată la gunoi după stoarcerea strugurilor.

 Un călugăr centenar  a tratat adenomul de prostată cu ...tescovină

 Despre cazul unui călugăr care s-a bucurat de venerabila vârstă de 100 de ani, s-a dus vestea  că și-a tratat  adenomul de prostată, cu ajutorul unor cure de tescovină. După aceste tratamente  repetate cu tescovină, adenomul s-a retras.  Exemplul său a fost urmat de mai mulți credincioși care l-au cunoscut  și au aflat de vindecarea  de care călugărul s-a bucurat, deoarece  tescovina are calități antitumorale.  

 

Loading...