Slăbesc şi detoxifiază. 5 alimente care te ajută să-ţi cureţi organismul în orice sezon

alimente-detox_1.jpg

Slăbesc şi detoxifiază. 5 alimente care te ajută să-ţi cureţi organismul în orice sezon
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Detoxifierea şi curăţarea organismului nu se face doar vara, ci periodic, indiferent de anotimp. O alimentaţie echilibrată şi un stil de viaţă activ este ideal pentru a avea o sănătate de fier. Pe lângă acestea, sunt alimente care te ajută să elimini toxinele şi să ai un tonus de invidiat.

Iată ce ar trebui să incluzi în dieta ta şi să consumi în mod periodic, potrivit secretele.com.

1. Avocado

Îţi place avocado într-atât de mult încât îţi vine să îl incluzi în orice mâncare pe care o prepari? Dacă da, află că nu ai niciun motiv pentru care să te simţi vinovat atunci când faci asta, întrucât acest fruct constituie un aliment extraordinar. Avocado furnizează organismului acizi graşi mononesaturati şi glutationa, substanţe care sprijină bună-funcţionare a inimii. Glutationa este un compus care blochează absorbţia intestinală a anumitor tipuri de grăsimi care provoacă daune oxidative, această substanţă fiind esenţială pentru detoxifierea sistemului hepatic.

Citește continuarea articolului, aici!

Citește și:

Top trei zodii care vor da lovitura în luna februarie. Ce zodie va primi o mărire de salariu
Cum prepari cel mai bun "Pollo alla parmigiana"

Loading...
 
 

Citește și

  • Iei tot felul de medicamente, dar ştiai că o simplă cură cu argilă te poate feri de multe afecţiuni? Revista „Click! pentru femei" îţi prezintă câte calităţi terapeutice are aceasta!

  • Italianul care s-a aruncat cu un BMW în lacul de acumulare Zăvideni de pe Râul Olt, a doua zi de Craciun, a recurs la acest gest din disperare că nu avea bani să-şi achite datoriile către fosta soţie, este concluzia poliţiştilor. Un alt motiv care l-a determinat pe bărbat să-şi pună capăt zilelor, spun oamenii legii, a dost dorinţa de a-i lăsa iubitei banii din asigurările de sănătate.

  • Contribuţia la Fondul de asigurări de sănătate ar putea fi majorată de la 10,7 la 14%, ceea ce ar creşte cu 20% valoarea fondului, în acest sens Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Ministerul Sănătăţii pregătind un proiect de act normativ, a declarat, miercuri, directorul CNAS, Adina Geană.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1