Sfecla roșie te scapă de durerea în gât

suc_de_sfecla.jpg

sfecla, suc de sfecla, colon, antioxidanti, imunizare
Sfecla întăreşte sistemul imunitar şi normalizează circulaţia sângelui.
www.clicksanatate.ro

Senzația de jenă de fiecare dată când mănânci, sensibilitate la nivelul gâtului și durere accentuată? Alungă acum aceste probleme cu ajutorul sfeclei roșii!

În sezonul rece inflamarea gâtul este una dintre cele mai comune probleme, mai ales dacă alternezi  alimentelor reci cu cele calde, dacă întri în contact cu persoane purtătoare a viruslui gripal, de la praf mai ales dacă ești și alergic ori de la noxele din jur.

Una dintre cele mai sensibile zone ale corpului, gâtul, este de asemenea sensibil și la diferențele de temperatură sau chiar și la fumul de țigară.

Simptomul de gât inflamat este cel mai adesea întâlnit în episoadele de răceală, de gripă, și de cele mai multe ori este ignorat.

Un alt exemplu este cel oferit de fumători, care atunci când fumează un număr mai mare de țigări decât de obicei, nu renunță la observarea simptomului de gât iritat și inflamat la țigări, ci dimpotrivă. Și astfel apar și afecțiunile la nivelul gâtului.

Eficiența consumului de sfeclă

Nu mai este nici un secret faptul că sfecla este un adevărat elixir de sănătate, mai ales dacă alegi să o consumi dimineața pe stomacul gol și la temperatura camerei.

Fiind un preparat natural, plin de vitamine, antioxidanți și minerale, sfecla te ajută să întărești sistemul imunitar și normalizează circulația sangvină.

Află pe Clicksanatate.ro ce alte remedii cu sfeclă alină durerea în gât!

Cum te ajută cafeaua să scapi de cearcăne?

Dr. Monica Pop: „Oricine ar trebui să meargă la un consult oftalmologic o dată la 2 ani“

Loading...
 
 

Citește și

  • E plină de vitamine şi fibre, e dulce şi colorată, iar motivele pentru care sfecla roşie trebuie cât mai des consumată nu se opresc aici. Iată care sunt acestea. 

  • sfecla rosie boli anemie bucatarie

    Folosită ca leac în numeroase afecţiuni încă din Antichitate, sfecla roşie s-a dovedit a fi un tratament eficient în caz de anemie, boli de inimă, diabet, gastrite şi nu numai. Citeşte în revista Click! pentru femei cum să prepari leacurile cu această legumă.