Scapă de herpes peste noapte!  

Cauzat de virusul herpes simplex, rănile inestetice de la nivelul buzelor apar atunci când organismul este slăbit. Odată intrat în organism, acest virus nu mai dispare. Uite ce remedii naturiste pot pot accelera vindecarea herpesului bucal.

  • Usturoi. Zdrobeşte un căţel de usturoi, apoi freacă-l cu puţin ulei de măsline şi aplică mixtura obţinută direct pe herpes. Repetă operaţiunea de 3 ori pe zi.
  • Compresele calde. Poţi umple o şosetă curată cu orez, pe care o vei încălzi apoi fie în cuptorul cu microunde, fie pe calorifer, şi o vei aplica pe zona dureroasă. Ideal ar fi să aplici o asemenea compresă imediat ce apar primele semne ale herpesului: mâncărimea în zona respectivă, senzaţia de arsură sau durerea.
  • Aloe vera. Gelul de aloe vera calmează inflamaţia şi totodată hidratează în profunzime leziunea, estompând-o.
  • Bicarbonat de sodiu. Prepară o pastă din puţin bicarbonat de sodiu şi apă, aplic-o pe herpes şi las-o să se usuce. Pasta va usca mai repede herpesul şi va ameliora senzaţia de mâncărime resimţită.
  • Amidon de porumb. Această pastă acţionează în acelaşi mod ca pasta de bicarbonat de sodiu. Amestecă amidonul cu puţină apă, apoi aplică pe zona herpesului şi las-o să se usuce. Ideal ar fi să o laşi să acţioneze peste noapte, iar dimineaţă să o îndepărtezi cu puţină apă călduţă.
  • Miere. Aplică ½ linguriţă de miere pe herpes şi las-o să acţioneze 5-7 minute. Clăteşte apoi cu apă din belşug. Va combate cauza herpesului, însă totodată va ameliora simptomele cauzate de acesta. Aplică cel puţin de 2 ori pe zi.
  • Vitamina E. Sparge o capsulă de vitamina E uleioasă şi foloseşte un beţişor de ureche pentru a aplica uleiul pe leziunea bucală. Lasă vitamina E să se usuce. Repetă operaţiunea de mai multe ori pe zi. Proprietăţile antiinflamatoare ale uleiului de vitamina E vor calma inflamaţia şi durerile, conform www.doc.ro.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1