Șapte condimente scad riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculare

Ultima actualizare:

    Condimentele care reduc riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculareSursa Foto: andreiroșu org
Condimentele care reduc riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculareSursa Foto: andreiroșu org

Radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul a șapte condimente : salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Concluzia unui studiu efectuat pe parcursul a zece ani

La această concluzie au ajuns nutriționiștii  de la Universitatea Nebraska  din Lincoln (SUA) în urma unui studiu  realizat într-un interval  de zece ani.  Specialiştii prestigiosului for universitar au constatat că cele şapte condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șapte condimente, uşor de procurat de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net