Roger Federer s-a antrenat la Roland Garros pentru Londra

Citeste tot despre: 

Aflat înaintea Turneului Campionilor de la Londra, de săptămâna ce vine, Federer a profitat de prezenţa la Paris pentru a se antrena la Roland Garros. El este optimist şi o declară direct: "Merg la Londra pentru a câştiga şi a rămâne numărul 1. M-am antrenat bine, pentru a fi la un nivel înalt".

Elveţianul a explicat în ediţia on-line a cotidianului "L'Equipe" şi eşecurile suferite în ultimele turnee: "Era normal să se întâmple aşa după şase săptămâni de pauză. Este foarte dificil să-ţi reintri în mână. Djokovic a jucat bine, iar la Paris am dat peste un tip, Benneteau, incredibil. A fost dur pentru că eu aveam potenţial de a ajunge mai departe la acest turneu. Nu sunt îngrijorat de performanţele mele. Mă simt bine".

Federer a vorbit şi despre cele două grupe de la Londra, considerând că ele sunt echilibrate. "Toată lumea a bătut pe toată lume. Iată de ce va fi interesant. Primii patru (n.t. Federer, Nadal, Djokovic şi Murray) au câştigat multe turnee. Del Potro s-a impus la US Open, iar Davidenko a revenit în forţă. În acest an, lupta pentru supremaţie este mai deschisă decât de obicei", a concluzionat jucătorul din Ţara Cantoanelor.

Loading...