Remedii pentru durerile cauzate de pietrele la rinichi

pietre_rinichi.jpg

pietre rinichi senzatie urinare remedii deshidratare durere abdominală
Pietrele la rinichi apar de obicei ca o consecință a urinei prea concentrate, care duce la cristalizarea mineralelor. Alte cauze pot fi infecțiile urinare, deshidratarea severă, obezitatea, chisturile și hiperparatiroidismul.
www.clickpentrufemei.ro

Dacă te trezești în toiul nopții din cauza senzației puternice de urinare, ca apoi să constați că a fost o alarmă falsă, lucru deloc plăcut, este foarte posibil să ai pietre la rinichi. Pe lânga disconfort, apar și durerile, însă există remedii care le pot alina.

Ulei de grepfrut

Este un ulei cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, considerat a fi un diuretic natural care ajută la eliminarea toxinelor din organism. Adaugă 2 picături de ulei de grepfrut la un pahar cu apă. Bea de 2 ori pe zi.

Cidru de mere

Cidrul de mere este recomandat în tratarea pietrelor la rinichi datorită acidului acetic din compoziția sa, care ajută la dizolvarea acestora, reducând senzația de durere din timpul urinări.. Adaugă 2 lingurițe de cidru de mere la 2 l de apă și amestecă bine. Pentru a da un gust mai bun, poți pune o lingură de miere. Bea din această băutură pe tot parcursul zilei, până dispar simptomele.

Descoperă care sunt remediile pentru durerile cauzate de pietrele la rinichi pe clickpentrufemei.ro

 

Cum îți dai seama că suferi de pietre la rinichi

Semnale de alarmă date de rinichi

loading...
Loading...