Reglează nivelul colesterolului cu sfeclă roșie!

sfecla_rosie.jpg

sfecla, suc de sfecla, colon, antioxidanti, imunizare
Cel mai bine este să consumi sfecla roşie crudă, în salate, sau sub formă de suc proaspăt.
www.clicksanatate.ro

Hipertensiunea și obezitatea sunt asociate cu un nivel crescut al colesterolului rău. Anumite legume și plante te ajută să le previi.

Prepară sfecla roşie la aburi

Sfecla roşie este bogată în vitamine cu efect puternic antioxidant  şi magneziu, potasiu, zinc. De aceea, întăreşte sistemul imunitar şi fortifică organismul. Ajută, de asemenea, la reglarea nivelului de colesterol.

Cel mai bine este să o consumi crudă, în salate, sau sub formă de suc proaspăt. Nici dacă  pregăteşti sfecla pe baie de aburi, aceasta nu îşi pierde proprietăţile.

Infuzia de frunze de afine reduce colesterolul rău

Afinele sunt excelente remedii pentru colesterolul mărit, fiind bogate în antioxidanţi, dar şi în substanţe nutritive. Din frunzele de afin poţi face infuzie, iar din fructe un decoct.

Consumă 3 căni pe zi, câte una după fiecare masă. Cura cu afine proaspete o poţi ţine 2 săptămâni, perioadă în care să mănânci zilnic 200-300 g de afine proaspete.

Află pe Clicksanatate.ro cum să folosești păpădia pentru a-ți scădea nivelul colesterolului!

Când imunitatea se atacă pe ea însăși

Stimulente naturale contra oboselii

Loading...

Citește și