Pot avea femeile orgasme multiple? Mituri frecvente despre orgasm

cuplu-pat-shutterstock-3260931.jpg

Pot avea femeile orgasme multiple? Mituri frecvente despre orgasm
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Când vine vorba de relaţii sexuale, nu toată lumea poate spune cu mâna pe inimă că ştie totul sau că nu are întrebări legat de orgasm şi de simularea lui. Există nenumărate mituri privind subiectul, între care şi faptul că femeile se prefac în pat pentru a nu răni orgoliul bărbaţilor.

Există plăcere şi în absenţa lui

Când vorbim de sex, vorbim de plăcere şi, adeseori, despre conexiune. Orgasmul este doar rezultatul secundar al unei nopţi de amor. De fapt, o noapte de dragoste poate fi catalogată ca fiind fierbinte, incendiară, chiar dacă nu s-a finalizat cu orgasm din partea ambilor parteneri. De multe ori,  cei implicaţi în poveste se simt foarte bine şi când nu ating punctul culminant. Aşa că nu este necesară simularea lui.

Citește continuarea articolului, aici! 

Loading...

Citește și

  • Problema consumului de droguri în Italia este din ce în ce mai mare. Faptul că traficul de droguri şi consumul acestora a înregistrat o creştere semnificativă în ultima vreme, a dus la producerea unei reacţii în lanţ în sistemul juridic.

  • Ideea comună despre sexualitatea masculină este că aceasta este foarte intensă, mult mai intensă decât cea feminină. Majoritatea bărbaţilor şi femeilor cred asta. Dar câte din stereotipurile despre sexualitatea masculină sunt adevărate?

  • Care este legătura de proporţionalitate între înălţimea unui bărbat şi mărimea penisului său? Masturbarea provoacă acneea? Hai să dărâmăm nişte mituri sexuale masculine.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1