Picioare frumoase toată vara

Mai mult decât în orice alt anotimp, vara vrem ca picioarele noastre să arate impecabil. Câteva trucuri de îngrijire te pot ajuta în acest sens.

„Regula de trei simplă” a îngrijirii
Nu, nu facem matematică, dar da, implică trei etape:

Exfoliere

Pentru o piele netedă nu este suficient să te epilezi; îndepărtarea celulor moarte de la suprafața pielii este o etapă importantă și o poți efectua cu ajutorul  unei sări mai grunjoase, a zahărului sau a zațului de cafea. Combină unul dintre aceste ingrediente cu puțin ulei de măsline sau, de ce nu, cu gelul tău de duș.
Epilat

Epilatul cu ceară ori lamă de ras este o etapă importantă, mai ales când temperaturile de afară te îndeamnă să ieși din pantaloni. Ca să obții rezultate bune, cu o zi înainte de asta, fă-ți un gomaj pe picioare și glezne și apoi hidratează în profunzime.

Specialiști în domeniu afirmă că seara ar fi momentul oportun pentru această operațiune, deoarece îi oferi astfel pielii tale șansa de a se calma până dimineață. Pentru prevenirea iritațiilor, folosește o cremă specială după epilare. 
Hidratare

Catifelarea picioarelor poate fi o adevărată provocare, însă dacă urmezi o rutină zilnică, vei obține rezultatele dorite. Hidratarea pielii ar trebui să devină rutină – dacă te dai cu cremă astăzi și apoi faci pauză trei zile, nu înseamnă că te-ai implicat suficient.

Află mai multe sfaturi pe clicksanatate.ro

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1