Patru alimente care întârzie îmbătrânirea

Ultima actualizare:

Roşiile conţin un supernutrient care este de 10 ori mai puternic decât vitamina C şi de 14 ori mai eficient decât antioxidantul din vinul roşu. Dar pe lângă acesta, pigmentul care dă culoarea roşiilor are, de asemenea, un puternic efect antiîmbătrânire.

Morcovul conţine beta caroten, ingredientul care ne pro­­tejează pielea de efectele ultravioletelor şi, astfel, o menţine tânără.

Bananele sunt bogate în potasiu, care ajută la eliminarea surplusului de apă din organism. Dacă sunt combinate cu o alimentaţie săracă în sare, bananele ne pot scăpa de gleznele umflate şi multe alte efecte neplăcute pe care le are retenţia de apă în organism.

Fasolea verde are un conţinut ridicat de siliciu. Ultimele studii au arăt că acesta ajută la menţinerea colagenului şi fibrelor de elastină, care sunt foarte importante pentru sănătatea şi tinereţea pielii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net