Noul tensiometru OMRON M3 IT, aduce in Romania tehnologiile Easy High BP Alert si Bi-LINK

Citeste tot despre: 

OMRON Healthcare, lider mondial in productia si comercializarea aparaturii medicale de uz personal si profesional, lanseaza noile tensiometre de brat pentru pacienti, bazate pe  tehnologii avansate de intelegere, masurare si monitorizare a sanatatii.

Monitorizarea tensiunii arteriale in mod regulat si semnificatia rezultatelor obtinute sunt extrem de importante pentru obtinerea unui diagnostic si a unui tratament corect. Un avantaj pe care tensiometrul OMRON M3 IT il are fata de alte tensiometre consta in faptul ca pacientul este avertizat referitor la cresterea valorilor tensionale prin sistemul de LED-uri colorate Easy High BP Alert. In cazul unor valori tensionale crescute LED-urile lumineaza in portocaliu si astfel pacientul stie ca are un puseu hipertensiv, sau ca "maxima" ori "minima" sunt mari.

Noul tensiometru M3 IT de la OMRON are in dotare manseta Easy Cuff cu o circumferinta de 22-42 cm, care, prin dimensiunile generoase, poate fi utila unor categorii largi de pacienti.


Tensiometrul OMRON M3 IT este proiectat pentru a fi conectat, prin port USB, la aplicatia online Bi-LINK. Bi-LINK este prima platforma informatica din lume cu marca CE, care ofera unei persoane posibilitatea de a-si gestiona si monitoriza sanatatea, dar si o imagine de ansamblu a evolutiei acesteia. Fiecare dintre noi poate fi in contact permanent cu datele furnizate de aplicatia Bi-LINK, daca este posesorul unui PC sau laptop, al unei tablete sau al unui smartphone. Utilizatorul poate vizualiza tendinta evolutiva a mai multor parametri: greutate, miscare, TA, puls, glicemie, tesut adipos visceral, tesut adipos somatic, masa musculara, IMC, rata metabolismului bazal, etc. Intr-o maniera placuta si intuitiva platforma Bi-LINK faciliteaza accesarea datelor oricand si oriunde, corelarea semnificativa a informatiilor, fixarea de tinte personale in cadrul planurilor de sanatate, atingerea obiectivelor propuse si sustine motivatia pentru realizarea lor.

Principalele caracteristici tehnice ale tensiometrului OMRON M3 IT sunt:

  • Tensiometru de braţ complet automat;
  • Aparat validat clinic - precizie şi repetabilitate deosebite demonstrate prin testări      independente efectuate de institute specializate şi medici acreditaţi;
  • Tehnologie IntellisenseTM - asigură, prin umflarea specifică a manşetei, o determinare a presiunii arteriale precisă și confortabilă;
  • Indicator luminos pentru înfăşurarea corectă a manşetei pe braţ;
  • Indicator luminos de tip semafor pentru avertizare în cazul hipertensiunii arteriale;
  • Indicator grafic pentru nivelul hipertensiunii arteriale;
  • Indicator pentru puls neregulat;
  • Indicator pentru detectarea mişcării corpului în timpul determinării;
  • Memorie de până la 60 de determinări pentru doi utilizatori diferiti;
  • Manseta Easy Cuff, cu circumferinţa de 22-42 cm ce poate fi utilizata de categorii mai largi de pacienti.


Monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu cu tensiometrul OMRON M3 IT este extrem de precisa si simplu de realizat.

Tensiometrul OMRON M3 IT poate fi achizitionat din farmaciile Sensiblu, Help Net, Dona, Catena, Belladona, Richter, cât şi din farmacii independente, magazine de tehnică medicală sau magazine online.

In România, produsele OMRON sunt marketate si comercializate de S.C. Med.Co (Medical Company) S.R.L, unic reprezentant oficial al concernului OMRON Healthcare, lider mondial în producţia şi vânzarea dispozitivelor medicale de uz personal si profesional.Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1