Mănânci fast-food? Ficatul tău arată ca şi cum ai fi avut hepatită!

Ultima actualizare:

Cel mai periculos aliment fast-food, spun experţii, sunt cartofii prăjiţi, deoarece conţin cele mai multe ingrediente nocive.

Dr. Drew Ordon, unul dintre cei care au participat la efectuarea studiului, spune că pe lângă sare şi grăsimi, cartofii prăjiţi conţin şi foarte mult zahăr, care ajută alimentele să aibă culoarea aurie.

De asemenea, doctorul a spus că şi toate celelalte alimente de la restaurantele fast-food conţin foarte multe chimicale şi consumul lor, chiar şi pe parcursul câtorva săptămâni, distruge ficatul la fel ca şi hepatita, conducând la insuficienţă hepatică şi chiar la moarte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net