Legumele de toamnă întăresc imunitatea

Ultima actualizare:

Morcovul. Consumat sub formă de suc sau preparat în mâncăruri, el creşte rezistenţa şi contribuie la întreţinerea şi redobândirea stării de sănătate (conţine calciu, magneziu, fier, potasiu, B1, B2, B6). Carotenul elimină substanţele toxice din corp, având acţiune antioxidantă (împiedică formarea celulelor canceroase.

Varza roşie. Mult mai bogată în antioxidanţi decât cea albă, varza roşie are o puternică acţiune detoxifiantă, reducând cu mult riscul de cancer. Vitamina C din aceasta ajută cardiacii, în sezonul rece, să facă faţă mai uşor temperaturilor scăzute. O jumătate de pahar de suc, de trei ori pe zi, le stimulează imunitatea.

Ciupercile. Studiile arată că ciupercile cresc activitatea anticorpilor din orga­nism, fă­cân­du-i mai pu­ternici. Aşa­dar, dacă ai o infec­ţie, include ciupercile în alimentaţia zilnică şi te vei recupera mai uşor (crude, în salate, sau gătite la cuptor).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net