Gheorghe Mencinicopschi spulberă mai multe mituri despre alimentaţie: "Untul şi slănina nu îngraşă!"

mituri-despre-ingrasare.jpg

Gheorghe Mencinicopschi spulberă mai multe mituri despre alimentaţie: "Untul şi slănina nu îngraşă!"
Sursa foto: Facebook
Citeste tot despre: 

În prag de Crăciun, silueta va avea suferit, căci mesele de sărbători la români sunt îmbelşugate şi conţin preparate tradiţionale precum cârnaţi, friptură de porc, caltaboşi, tobă şi salată de boeuf. Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a explicat, într-un interviu, că există alimente care nu îngraşă, orecum untul sau slănina, ambele bogate în grăsimi.

Ce alimente favorizează îngrăşarea? Goerghe Mencinicopschi spulberă mai multe mituri şi susţine că, în mod paradoxal, grăsimile naturale nu îngraşă! 

Citește continuarea articolului, aici.
Citește și:
Lidia Buble, declaraţii controversate după ce a apărut goală în videoclip:”Uşor, uşor, mă duc către Biserică!”
Mirela Vaida, adevărul despre fotografia în care apare goală în cadă: ”Soţul era plecat şi...”

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Un aliment tradiţional în gastronomia românească, mămăliga, continuă să fie subiect de cercetare pentru specialişti. Deocamdată, niciun studiu nu a scos în evidenţă o contraindicaţie în folosirea ei.

  • În lume, peste 12 milioane de persoane sunt diagnosticate cu această afecţiune. Maceratele la rece din muguri de plop, coada-calului, mesteacăn, mătase de porumb previn complicaţiile acestei boli. Tumorile benigne (necanceroase) de la nivelul rinichilor, de forma unor pungi cu conţinut lichid, nu necesită operaţie, dar determină apariţia unor complicaţii: hipertensiunea arterială sau chiar insuficienţa renală.

  • Temperaturile scăzute fac rău pielii, iar cele mai expuse sunt buzele. Iată câteva remedii pentru crăpăturile dureroase care pot apărea pe buze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1