Frunzele de dud ţin glicemia sub control

frunze_de_dud_dude.jpg

frunze de dud dude glicemie diabet tuse
Ceaiul din frunze de dud inhibă dezvoltarea unor bacterii ca streptococii.
www.clicksanatate.ro
Citeste tot despre: 

Printre numeroasele beneficii ale frunzelor de dud negru se numără îmbunătăţirea funcţionării sistemului digestiv, echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, scăderea colesterolului şi stimularea circulaţiei sângelui, în special către zonele periferice. Şi acestea sunt doar câteva dintre proprietăţile terapeutice ale plantei.

Te feresc de răceală

Tusea, durerile în gât şi ochii roşii sunt printre cele mai cunoscute simptome ale virozelor. Însă o cană cu ceai din frunze de dud neagru, de 3ori pe zi, le poate combate, grăbind vindecare. Ceaiul poate inhiba dezvoltarea unor bacterii, cum sunt streptococii, responsabili, printre altele, de durerile în gât. Pentru a-l prepara ai nevoie de 3 linguri de frunze uscate de dud la 250 ml apă. Fierbe apa cu frunzele, 2-3 minute, filtrează şi bea ceaiul cald, pe parcursul zilei. Acest leac poate fi consumat şi preventiv.

Sunt utile în diete

Infuzia de frunze de dud poate înlocui o parte din din cei 2 litri de apă pe care trebuie să-i consumi zilnic. Ea este recomandată persoanelor care se confruntă cu problema kilogramelor în plus, deoarece împiedică absorbţia carbohidraţilor.

Află pe clicksanatate.ro cum să foloseşti frunzele de dud pentru echilibrarea nivelului glucozei!

Poziţii sexuale care vă menţin în formă

De ce este utilă măsurarea presiunii arteriale acasă

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1