Dușuri lungi și fierbinți? Renunță la ele. Cât de mult te afectează

Citeste tot despre: 

Ce poate fi mai bun decât o baie lungă și fierbinte după o zi grea? Sună bine, nu-i așa? Este o metodă ideală de relaxare, însă nu și benefică pentru organism, susțin specialiștii!

Un duş făcut corect este mult mai important decât cel făcut pres des. Cum trebuie să fie dușul potrivit pentru organism?

Apa să fie călduţă, nicidecum fierbinte, să nu dureze mai mult de 10 minute şi să nu folosești în mod regulat produse de exfoliere a pielii decât dacă medicul dermatolog recomandă acest lucru.

Cât de des trebuie să faci duș

În ceea ce privește numărul lor, nu există regulă. Depinde de activitatea zilnică, dar și de tipul de piele. 

Așadar, pentru persoanele care se confruntă cu problemele acneice este recomandat să îşi facă duş imediat după antrenament sau activităţile care presupun transpiraţia excesivă, pentru a curăţa porii în profunzime.

Află pe clickpentrufemei.ro când te speli dacă ai pielea uscată sau grasă!

Boala care ține la distanță dorința de sex

9 lucruri care se întâmplă în corpul tău dacă începi să mânânci 2 ouă pe zi

Loading...

Citește și

  • Banalele migrene, tratate de obicei cu o pastilă, au la bază activităţi obişnuite, precum oboseala sau un pahar de alcool.

  • Când temperaturile depăşesc 30 de grade Celsius, duşul este „prietenul” nostru de nădejde. Atenţie, însă! Cercetătorii americani ne recomandă apa călduţă, nu fierbinte.

  • Supărătoarele dureri de cap apar împreună cu senzaţii de ameţeală, vomă sau sensibilitate la lumină şi ne fac anumite zile din viaţă foarte dificile. Ştefan Puşcă, specialist în terapii complementare, ne spune câteva remedii naturale şi eficiente de îndepărtare a acestor simptome neplăcute.