«Dieta-Minune ne poate scăpa de problemele medicale»

Cine vrea sau are nevoie să slăbească poate opta pentru diverse metode şi are la dispoziţie zeci de diete. Una dintre ele însă, intitulată sugestiv „Dieta-Minune”, prezintă soluţia care ne poate scăpa de stresul de a fi nevoiţi să fim la dietă. „Medicul nutriţionist al vedetelor”, Oana Dumitrache, explică în ce fel este posibil aşa ceva.

În România, mai bine de 50% din populaţie are probleme din cauza excesului de greutate. Cu toate acestea, supraponderalii şi obezii se mobilizează destul de greu pentru a ajunge la o greutate normală, sănătoasă. „Dieta-Minune”, o carte publicată pe Internet despre povestea reală a unei femei care a slăbit 60 de kilograme fără nici un efort, dezvăluie un secret care poate veni în ajutorul celor care au de furcă din cauza excesului de greutate. „Tot ce a trebuit să fac a fost să mănânc zilnic la aceleaşi ore fixe, numai în intervalul orar 07.00-19.00, să respect pauza dintre mese, în care să nu mănânc nimic. Nu am renunţat la nici unul dintre alimentele preferate. Mănânc în continuare ca un om normal”, explică autoarea cărţii „Dieta-Minune”. 

"Mi se pare un lucru extraordinar"

Cum este posibil să funcţioneze o metodă atât de simplă explică un medic specialist în diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice. „Respectarea acestui ritm de alimentaţie educă organismul să mănânce puţin şi des. Mi se pare un lucru extraordinar. Odată conştientizată şi implementată la nivel naţional, «Dieta-Minune» ar scădea foarte mult problemele medicale la nivelul populaţiei care suferă din cauza excesului de greutate. Supraponderea şi obezitatea se asociază cu risc crescut de boli cronice: pe primul loc e diabetul zaharat de tip 2, care e 95% asociat cu obezitatea, hipertensiunea arterială (60-70%), boala coronariană (30-35%) şi unele forme de cancer”, splică dr. Oana Dumitrache, supranumită şi „medicul nutriţionist al vedetelor”.

Dr. Oana Dumitrache ofera mai multe detalii in conferinta "Dieta-Minune: Drumul de la 120 la 60 kg"

oana-dumitrache-12154158156.jpg

dieta minune, probleme medicale, Oana Dumitrache, medic nutriţionist, stil de viata
Oana Dumitrache, «medicul nutriţionist al vedetelor», atrage atenţia asupra unui nou stil de viaţă

 

Pentru o oferi toate secretele acestui stil de viaţă, dr. Oana Dumitrache şi autoarea cărţii „Dieta-Minune”, Anca Bejan, participă sâmbătă, 28 ianuarie, la conferinţa intitulată „Drumul de la 120 la 60 kg” ce va avea loc de la ora 11.00 la Restaurant Elisabeta din Capitală. Biletele costă 65 de lei şi se găsesc la casa de bilete din Blv. Regina Elisabeta nr. 45 şi online, pe bilet.ro.

Loading...

Citește și

  • O poveste de viaţă 100% adevărată demonstrează că poţi atinge greutatea ideală fără eforturi şi fără să renunţi la alimentele preferate. După ce s-a îngrăşat 60 de kilograme în patru ani, colega noastră Anca Bejan a reuşit să scape de surplusul de greutate în numai doi ani. Şi ne povesteşte cât de simplu a fost.

  • femeie dieta minune regim alimentar

    Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.