Dieta japoneză rapidă, eficientă dacă vrei să slăbești

dieta_japoneza_de_slabit.jpg

dieta, slabit, regim, orez, dieta japoneza
În prima zi a acestei diete se consumă doar orez.
www.clicksanatate.ro

Nu este de mirare că japonezii se află printre cei mai longevivi pământeni, deoarece stilul de viață și mai ales cel alimentar este unul foarte sănătos.

În Japonia, potrivit studiilor, rata de obezitate pentru femei este de numai 2,9% (față de 35% în S.U.A.), iar durata medie de viață este de 85 de ani.
Un alt aspect destul de interesant cu femeile din această țară este faptul că ele după vârsta de 40 de ani nu iau în greutate, iar procesul de îmbătrânire este cu mult încetinit.

Ce este efectul de yo-yo?

Atunci când surplusul de kilograme îți face probleme este indicat să faci o schimare radicală în viața ta și să începi să faci mișcare, să înveți să te hrănești corespunzător. Acesta este cel mai bun motiv pentru care dietele pe termen scurt nu sunt recomandate.
Însă dacă vrei să încerci metoda japoneză de 3 zile pentru a-ți activa și accelera metabolismul, trebuie să știi că această metodă are la bază orezul, iar acesta nu reprezintă nici un fel de pericol pentru sănătate.

Prima zi doar orez

În prima zi a acestei diete se consumă doar orez, fierbi 250 grame de orez negru, roșu sau integral. Cel mai bine ar fi să nu folosești deloc sare. Nu se consumă nimic altceva în această zi.

Află pe Clicksanatate.ro cum se ține această dietă!

Ce nu știai despre uleiul de ricin
De ce depinde o relație bună medic-pacient
 

 

 

Loading...
 
 

Citește și