Dieta cu pătrunjel. Slăbești până la 5 kilograme într-o săptămână

Citeste tot despre: 

Pătrunjelul este nelipsit din prepararea multor feluri de mâncare, fiind un aliment sănătos. Bogat în vitamina C, chiar mai mult decât lămâia, poate fi folosit și pentru a da jos kilogramele în plus.

Dieta cu pătrunjel promite rezultate spectaculoase: slăbești 4-5 kilograme într-o săptămână. Iată cum îl poți consuma: 

Dieta cu pătrunjel - sub formă de salată

Contribuie la reducerea greutății corporale în mod sănătos, adică fără a pune în pericol echilibrul de vitamine din organism.

Ai nevoie de frunzele și codițele fragede de la șase legături. Totul se toacă mărunt. Se adaugă o cantitate egală de frunze de mentă mărnunțite, o lingură de grâu pisat și înmuiat în apă timp de 30 de minute, o roșie mai mare tăiată cubulețe și zeamă de o lămâie. 

Această salată se mănâncă pe tot parcursul zilei, de câte ori senzația de foame va da târcoale. Se mai poate, de asemenea, consuma: 

  • - la micul dejun o ceașcă de cafea neagră sau un fruct (portocală, banană, grapefruit, căpșuni sau măr); 
  • - la prânz un piept de pui fiert sau la grătar, după preferene, un măr sau o pară; 
  • - iar masă de seară poate fi îmbogățită cu un ou fier, un morcov ras și un un măr. 

Regimul trebuie urmat timp de o săptămână pentru a slabi 4-5 kilograme. Se beau cel puțin 2 litri de lichide (apă, ceai neîndulcit). Se recomandă evitarea sucurilor. cele mai cunoscute ingrediente alimentare, este folosit, de multe ori că ornament, ignorându-se beneficiile acestei plante pentru sănătate.

Află pe clickpentrufemei.ro cum se face ceaiul de pătrunjel!

Dieta cu drojdie. Poți slăbi până la 5 kg în doar două săptămâni

Suc pentru slăbit. Scapi de 6 kg cu el

Loading...

Citește și

  • Pătrunjelul este un medicament excelent pentru persoanele anorexice ori pentru cele fără poftă de mâncare. Câteva frunze mestecate înainte de ora mesei, vor spori foamea şi pofta.

  • După ce te ţii departe de mâncărurile „de dulce" în timpul postului, mesele festive de Crăciun şi de Anul Nou pot deveni periculoase pentru sănătate. De aceea, citeşte în revista Click! pentru femei câteva leacuri care te vor ajuta în cazul în care vei fi obligat să „forţezi nota".

  • Frunza de pătrunjel este de patru ori mai bogată în vitamina C decât o portocală şi conţine mai mult fier decât spanacul. Iată câteva motive pentru care pătrunjelul n-ar trebui să lipsească din mâncare.