Dieta cu care îți normalizezi tensiunea arterială

legume.jpg

sucuri, legume, fructe, satietate, dieta, slabit
Dacă vrei să o urmezi, nu o începe brusc, căci organismul tău are nevoie de o perioadă de adaptare.
www.clicksanatate.ro

Dacă ai fost diagnosticat cu hipertensiune arterială, află că există o dietă cu care poți să previi agravarea bolii și să-ți păstrezi o greutate corporală  normală.

Evită să începi dieta brusc!

Dieta DASH, promovată de Institutul Naţional de Sănătate din SUA, este utilă pentru a preveni şi a controla hipertensiunea arterială. Este, de asemenea, recomandată de reprezentanţii Departamentului American pentru Agricultură.  Dacă vrei să o urmezi, nu o începe brusc, căci organismul tău are nevoie de o perioadă de adaptare.

Îți reduce și colesterolul rău

Regimul DASH reduce nivelul colesterolului „rău“ şi „topeşte“ grăsimile cu uşurinţă.  Totodată, această dietă e de ajutor în prevenirea şi tratarea litiazei renale.

La studiu au luat parte  41 de persoane care au urmat timp de opt săptămâni atât dieta DASH, cât şi una săracă în oxalaţi de calciu, cei care favorizează apariţia formaţiunilor la nivelul rinichilor.

Oamenii de ştiinţă au observat că participanţii care au urmat regimul DASH aveau un risc cu 35% mai redus de a dezvolta pietre la rinichi, spre deosebire de celălalt grup unde riscul scădea doar cu  14%.

Află pe Clicksanatate.ro în ce constă dieta!

Totul despre endoscopia digestivă superioară

Joggingul îți îmbunătățește viața sexuală

Loading...
 
 

Citește și

  • Din ce în ce mai mulţi adulţi şi copii dezvoltă diabet zaharat de tip 2, din cauza obiceiurilor alimentare nesănătoase şi a sedentarismului. Specialistul Click!, dr. Ovidiu Chiş, expert în medicina alternativă indiană, ne spune cum putem ţine sub control această afecţiune.

  • Deşi există ideea preconcepută că hipertensivii nu trebuie să facă sport, mişcarea chiar este recomandată acestor persoane, putând ajuta la normalizarea tensiunii arteriale.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 514421897


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1