De ce e bine să urmezi cura cu drojdie de bere

drojdie_de_bere.jpg

beneficii cura drojdie de bere imunitate colesterol
Cura cu drojdie de bere are efect revigorant asupra sistemului nervos
clicksanatate.ro

Numeroase studii au arătat că drojdia de bere este un adevărat medicament ce aduce zeci de beneficii sănătății. Iată de ce e bine să urmeză cura cu drojdie de bere!

De ce e bine să urmezi cura cu drojdia de bere: aliat împotriva kilogramelor în plus

Obezitatea se tratează şi ea cu ajutorul acestui remediu natural. Persoanele care vor să slăbească pot urma o cură cu drojdie de bere: câte trei linguriţe pe zi, luate pe stomacul gol, timp de 20 de zile pe lună.

Cromul conţinut de drojdia de bere scade pofta de mâncare şi nevoia de dulce, de aceea drojdia este benefică şi persoanelor cu diabet.

De ce e bine să urmezi cura cu drojdia de bere: indicată în terapia anticancer

Diverse studii au dovedit că drojdia de bere este benefică în tratamentul tumorilor maligne. La bolnavii care au urmat un tratament cu citostatice şi au primit simultan şi drojdie de bere (6 linguriţe pe zi), iradierea nu a avut efecte secundare atât de puternice ca la bolnavii care nu au luat drojdie în timpul tratamentului clasic.

Aceasta este concluzia unor medici din München, care au observat aceste efecte benefice în tratamentele împotriva cancerului timp de 15 ani.

Află pe clicksanatate.ro și alte motive pentru care este bine să ții cura cu drojdie de bere

Loading...
 
 

Citește și

  • Substanţele din drojdia de bere joacă un rol esenţial în menţinerea sănătăţii. Revista „Click! pentru femei" îţi prezintă care sunt acestea şi cum te ajută.

  • Datorită inesteticului strat de tartru, „piatra" care se acumulează în jurul dinţilor, dantura noastră este vulnerabilă la apariţia cariilor.

  • Cu un conţinut ridicat de substanţe esenţiale pentru o bună funcţionare a organismului, drojda de bere e de ajutor în tratarea a nenumărate afecţiuni. Află din revista “Click! Sănătate” de octombrie ce beneficii aduce drojdia de bere sănătăţii!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1