Creşte numărul îmbolnăvirilor. Cum faci diferenţa între gripă şi o banală răceală

Citeste tot despre: 

Sezonul gripal a debutat cu probleme serioase la nivelul întregii ţări, astfel că spitalele şi cabinetele medicilor de familie s-au umplut de bolnavi cu simptome specifice afecţiunii de sezon. Au fost luate şi primele măsuri în acest sens, în mai multe şcoli şi grădiniţe fiind suspendate cursurile.

Ce spun medicii despre îmbolnăvirile pe bandă rulantă din ultima perioadă şi ce este de făcut atunci când apar primele simptome ce pot indica o gripă?

Cum faci diferenţa între gripă şi răceală. Simptome

Cătălin Apostolescu, medic şi purtător de cuvânt la Institutul Matei Balş a explicat diferenţele dintre gripă şi răceală. Potrivit specialistului, „debutul gripei este mult mai brutal, dintr-o dată ne trezim cu o febră foarte mare, iar durerile musculare sunt impresionante”, notează a1.ro.

Citește continuarea, articolului, aici!

Citește și:

5 efecte uimitoare pe care consumul de leuştean le are asupra organismului
Cele mai nefericite zodii în luna februarie. Aceşti nativi ar putea să rămână singuri de Ziua Îndrăgostiţilor

Loading...
 
 

Citește și

  • Iei tot felul de medicamente, dar ştiai că o simplă cură cu argilă te poate feri de multe afecţiuni? Revista „Click! pentru femei" îţi prezintă câte calităţi terapeutice are aceasta!

  • Preparatele cu efecte medicinale din pelin-infuzie, pulbere, vin, lichior, sirop, tinctură- sunt eficiente în afecţiuni precum edeme renale, anorexie, gastrită hipoacidă, hemoroizi, răni cu dificultăţi de vindecare.

  • Italianul care s-a aruncat cu un BMW în lacul de acumulare Zăvideni de pe Râul Olt, a doua zi de Craciun, a recurs la acest gest din disperare că nu avea bani să-şi achite datoriile către fosta soţie, este concluzia poliţiştilor. Un alt motiv care l-a determinat pe bărbat să-şi pună capăt zilelor, spun oamenii legii, a dost dorinţa de a-i lăsa iubitei banii din asigurările de sănătate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1